Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2010 10:36 - Дошло ли е Царството Божие?
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 10658 Коментари: 32 Гласове:
2



Дошло ли е Царството Божие?

Нибиру идва, в това няма никакво съмнение. Резките климатични промени и глобалното затопляне се дължат на промени в магнитното поле на Земята и на Слънцето, предизвикани от гигантската планета. Земетресенията в Хаити и Китай, вулканът в Исландия, предстоящи мощни земетресения и цунами през май и юни потвърждават това. Тъй като не знаем точния радиус на планетата, изчисленията за масата на Нибиру могат да бъдат само приблизителни. По мои груби изчисления Нибиру има маса между 4600 до 8000 земни маси (виж в “Теория на всемирната гравитация”). По-късно, след отпечатване на книгата, попаднах на изказване на Учителя Петър Дънов за Нибиру, където той уточнява размера и масата на планетата 5000 пъти по-голяма от Земята и 16 пъти по-голяма от Юпитер. Затова Нострадамус я нарича “чудовище”.

В новите времена откриха Нептун, Уран и сега са открили още планети. Едната е голяма, както земята, а другата предполагат да е шестнайсет пъти по-голяма от Юпитер, пет хиляди пъти по-голяма от земята.”

Двадесет и трето утринно слово, 4 април 1943 г.

Какво очакваме да се случи при преминаване на “чудовището”?

Първото събитие, което скоро предстои, ще бъде мощен световен трус. Такова силно земетресение човечеството не помни, защото не е имало подобен случай от потъването на Атлантида насам. Все пак, земетресението ще има епицентър, където трусът ще е най-силен. В района на максимума хора и животни ще хвърчат във въздуха на 10-20 метра височина.

Откровение 6.12.”И видях, когато отвори шестия печат, че стана голям трус: слънцето почерня като козиняво вретище, и цялата луна стана като кръв;

6.13.небесните звезди паднаха на земята, както смоковница, разклащана от силен вятър, мята неузрелите си смокини;

6.14.небето биде преместено като свитък, когато се свива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си.”

Къде може да се очаква да бъде този епицентър?

Аз смятам, че Бог би избрал за целта по-рядко населено място, защото представете си какво би се случило с един мегаполис – купчина бетон, почти без оцелели жители. Божият гняв, обаче, действува избирателно за да не погинат онези, които носят Божия печат. Според някои предсказания Великата пирамида ще се разцепи на две части. Ето защо може да се очаква, че епицентърът на труса ще бъде в пустинята Сахара. Втори трус ще се прояви в срещуположната земна точка, която се намира в Тихи океан. Следователно трябва да се очакват мощни вълни цунами в Средиземно море и в Тихи океан.

По-късно ще се образува цунами и в Атлантически океан, което ще засегне Северна Европа. Земните полюси няма да се преместят при това преминаване. Това ще се случи месеци по-късно след II Пришествие.

Какво събитие ще представлява II Пришествие на Христос?

При Второто Пришествие ще дойдат 500 милиона светли същества, които ще се вселят у хората, готови да ги посрещнат. В хора, които не се страхуват, които не са заблудени от черните духове, които са готови да се жертвуват за Любовта и Истината. Те ще повдигнат съзнанието им на ново по-високо ниво и ще отворят новите им сетива. Това означават думите на Христос “ние ще дойдем при него и ще направим обиталище у него”. Светлите духове ще дойдат като огън от небето, защото както казва ап. Петър “Господ е пояждащ огън”.

Не всички хора по Земята имат възможност за оцеляване. Процесът на определяне в принадлежност към качествено различни групи на човечеството в две части – условно наречени в Библията кози и овци вече е приключил. Сега започва процесът на разделяне. Козите са тази част, която е злоупотребила с власт, с пари, нарушавала е многократно 10-те Божи заповеди. Те съставляват онези 2/3 от населението на Земята, които нямат шанс да влязат в Новата култура в този живот, затова ще бъдат изметени, ще станат на тор.

Захарий 13;8. “И в цялата земя, казва Господ, Две части от жителите и‘ ще се изтребят и изчезнат, А третата ще се остави в нея. 13;9. И тая част Аз ще прекарам през огън, Пречиствайки ги както се чисти среброто, И изпитвайки ги както се изпитва златото. Те ще призоват Моето име, И Аз ще ги послушам; Ще река: Тия са мои люде; А те ще рекат, всеки един: Господ е мой Бог. “

Това ще се случи след като започнат граждански войни в Европа и САЩ, ще продължи три денонощия, когато цялата Земя ще бъде обгърната с тъмен космически облак от отровен прах. Две трети от изостаналото човечество ще замине в другия свят, ще загинат всички диви животни и пчели. От този момент нататък до прехода към ново тяло не ще има цивилизация, каквато познаваме, няма да има електричество, промишленост, телевизия, интернет, водоснабдяване, газ, транспорт, магазини, GSM, автомобили, няма да има медицинско обслужване.

Оцелялата една трета, символизирана с овците, ще се прекара през огън и вода, през големи страдания и изпитания между любовта и омразата.

Цялата програма на Апокалипсиса ще продължи около 3 години и половина. Който издържи изпитанията до край, ще влезе в новата култура с ново етерно тяло, ще заживее в Царството Божие, което сега започва да слиза на Земята.

 




Гласувай:
2



1. анонимен - От тези милиони хора сега, колко ...
01.10.2010 20:58
От тези милиони хора сега, колко биха могли да оцелеят, има ли някаква информация за това?
Този много силен трус, предполагам, ще се дължи на преминаването на Нибиру през 2011година , горе - долу по кое време, ако има информация.
Ясно е, че спасението е само във вътрешната чистота и любов към ближния, както се казва.
Мисля, че напълно си го заслужихме, имам предвид голямото разтърсване.
Все пак, тъй като душата не умира, а само подлежи на развитие, тези милиони души ще бъдат по- скоро преразпределени в други светове, в други училища.
Доколко ще са добри - това вече не знам.
цитирай
2. penchoan - Според ясновидци, към края на XXI ...
02.10.2010 04:08
Според ясновидци, към края на XXI век щеживеят 100-120 милиона души на Земята. Първият трус ще причини повече разрушения и унищожение на няколко големи градове, но относително малко жертви. Най-много жертви ще има при падане на отровен прах по цялата Земя - тридневен мрак. За този Божи ден са писали най-много пророци. Ще загине 2/3 от населението на Земята за три дни. Пророк Захарий говори за този брой, а останалите ще бъдат прекарани 7 пъти през огън.
Ще започне скоро, след като се сключи фалшив мир в Израел с палестинците.
цитирай
3. анонимен - Това не означава ли, че на практика ...
02.10.2010 18:25
Това не означава ли ,че на практика Земята ще премине от физическа в астрална проекция? Сътветно - същото трябва да стане и с хората.
Интересно, от какъв вид ще е тази отрова в самия прах? И откъде ще се вземе тя.
Ще разберем, ако дожевеем до този впечатляващ момент. Важното е да помислим
много и добре - преди това.
цитирай
4. penchoan - Това ще стане за Земята в далечно ...
02.10.2010 18:37
Това ще стане за Земята в далечно бъдеще, не сега. Хората ще преминат в астрално тяло след 2000 години, когато ще дойде шестата раса. И това ще бъде малка част от населението, а останалите ще преминават на партиди продължително време.
Отровата ще бъде активни серни и азотни окиси, които ще дойдат от Слънцето във вид на облак. След няколко дни ще паднат дъждове и ще измият отровният прах, който ще се превърне в тор и ще настъпи голямо плодородие.
цитирай
5. анонимен - Серни и азотни окиси, доколкото ...
03.10.2010 17:29
Серни и азотни окиси, доколкото зная, няма на Слънцето, че да дойдат оттам във вид на облак. Когато реагират с вода - се образуват киселини.
Виж, че Слънцето може да провокира някакви такива реакции на Земята, повече мога да повярвам. Нещо като Тунгуския метеорит. Но едва ли нещо може да се твърди със сигурност въпреки писанията на живелите преди нас, с изключение на Учителя. Много ясновидци бивши и сегашни виждат нещо - но си го обясняват,разтълкуват по съвсем погрешен начин - съобразно нивото си на познание, което е различно за различните хора. Конкретно се сещам сега за предсказанието на Ванга за Курск - че ще е" под вода и целият свят ще скърби за него". Въпреки, че формално предсказанието е вярно, тя никъде не е споменала, просто защото не е разбрала, че става въпрос не за град Курск,а за подводницата Курск. Не по нейна вина, разбира се. Ако беше ясно това от самото начало - сигурно по друг начин щеше да се гледа на ясновидците.
цитирай
6. анонимен - Между другото - има доста хора, к...
03.10.2010 18:00
Между другото - има доста хора, които четат и препрочитат Учителя - но всеки си го разбира и тълкува както си знае - тоест според своето собствено ниво на познание.
цитирай
7. penchoan - Серни и азотни окиси, доколкото ...
04.10.2010 22:29
анонимен написа:
Серни и азотни окиси, доколкото зная, няма на Слънцето, че да дойдат оттам във вид на облак. Когато реагират с вода - се образуват киселини.
Виж, че Слънцето може да провокира някакви такива реакции на Земята, повече мога да повярвам. Нещо като Тунгуския метеорит. Но едва ли нещо може да се твърди със сигурност въпреки писанията на живелите преди нас, с изключение на Учителя. Много ясновидци бивши и сегашни виждат нещо - но си го обясняват,разтълкуват по съвсем погрешен начин - съобразно нивото си на познание, което е различно за различните хора. Конкретно се сещам сега за предсказанието на Ванга за Курск - че ще е" под вода и целият свят ще скърби за него". Въпреки, че формално предсказанието е вярно, тя никъде не е споменала, просто защото не е разбрала, че става въпрос не за град Курск,а за подводницата Курск. Не по нейна вина, разбира се. Ако беше ясно това от самото начало - сигурно по друг начин щеше да се гледа на ясновидците.


Откъде знаеш какво има на Слънцето? Аз също не знам състава на отровния прах, но предполагам. Знае се само, че отровният прах ще бъде жълт. Зная, че на Слънцето няма водород, а само в горния слой на газовата обвивка. Какъв ще бъде съставът, не е толкова важно, а последствията.
цитирай
8. анонимен - Разбира се, че няма никакво знач...
08.10.2010 20:30
Разбира се, че няма никакво значение от какво ще се умира. Дали ще се отровим или ще изгорим - не е особено важно.
Но относно състава на Слънцето - спектралният анализ, който се ползва в астрономията - той не е ли достатъчно достоверен?! И какво има под водородната обвивка на Слънцето според Вас?
цитирай
9. penchoan - Спектралният анализ не е достов...
08.10.2010 21:16
Спектралният анализ не е достоверен, защото отразява само състава на видимата част - на газовата обвивка. А какаво има под нея? Същото, което има на другите планети - има твърда повърхност със силикати, карбонати, алуминий, магнезий и т.н. Радиусът на твърдата повърхност е 400 хиляди километра.
Откъде знам състава? През последните 2000 милиона години масата на най-старата планета - Сатурн се е увеличила 17 пъти. Масата на Земята, която е отделене по-късно - преди 1500 милиона години се е увеличила 7,5 пъти. Значи масата на Слънцето се е увеличила също 7,5 пъти през последните 1500 милиона години. При това със същия материал и също толкова пъти, както се е увеличила масата на Земята. Основно съставът на космическия прах е силициев двуокис.
Следователно поне 80% от масата на Слънцето не е водород. А бих казал, че водородът е под 1 % от масата на Слънцето.
цитирай
10. анонимен - Има известна логика - що се отнася до ...
09.10.2010 22:58
Има известна логика - що се отнася до спектралния анализ.
Но не разбирам тогава от какво се получава високата температура на Слънцето - от високоенергийното облъчване на Немезида ли? И как би могло да се докаже, че тя съществува?
"Стотици милиони тонове водород изгарят всяка секунда..." - това е изречението, което чувам в момента от NatGio,говорят за Слънцето и неговата евелюция... Но никой не знае всъщност кое е вярно.
Все пак - нямаше ли да свърши до сега този водород дори ако беше само в обвивката. И защо мислите, че масата на Слънцето и Земята са се увеличили изобщо , и то - точно 7,5 пъти.
Всъщност, има причина масата на космическите тела да се увеличава поради натрупването и увличането на космически прах по време на въртенето и преминаването през космическото пространство, не знам дали е вярно, обаче.
По тази логика относно Слънцето като звезда - смятате ли ,че и другите звезди функционират по тази схема - различна от общоприетата до сега в науката.
цитирай
11. penchoan - Ние не знаем почти нищо за енерге...
10.10.2010 04:33
Ние не знаем почти нищо за енергетиката в космоса, но със сигурност тя не е свързана със синтез на водород. Учителят Петър Дънов казва:
"Първичната материя, от която е бил създаден света, е била
хиляда пъти по-рядка от тази на водорода. Първичните сили, които
са функционирали в тази материя са били така мощни, че ако днес
би могло да се добие само един грам от нея, всички индустриални
предприятия, които съществуват в света, ще работят три хиляди
години ден и нощ"
Още Платон е знаел, че Слънцето е сферично огледало (заради газовата обвивка), което отразява енергията на друго слънце, подобно на Луната.
Температурата на слънчевата корона е над 30 милиона градуса, на газовия слой се изчислява на около 6000 градуса. Тъмните петна на Слънцето представляват отвори в газовата обвивка, където температурата е с хиляди градуси по-ниска. В спектъра на Слънцето беше открита вода. А водни молекули могат да съществуват под 2500 градуса.
Всичко това показва, че температурата намалява отвън навътре, а ме както би трябвало да е отвътре навън, ако съществуваше измислената реакция на термоядрен синтез. Защото тази реакция не е доказана, тя е само хипотеза.
Масата на Земята се е увеличила точно 7,5 пъти, докато на Слънцето - много повече, но 7,5 пъти е достатъчно да се докаже, че над 80% от масата на Слънцето не е водород.
Колко пъти е нарастнала масата на всяко небесно тяло може да се изчисли по разстоянието до планетата, около която обикаля. Защото увеличаване на разстоянието два пъти води до увеличаване на разстоянието 8 пъти - расте на III степен.
Всички завезди функционират по подобен начин, а енергията циркулира до централната звезда на Галактиката и се поглъща от нея. След това се излъчва отново и т.н.
цитирай
12. анонимен - Много добре. Харесва ми като обя...
10.10.2010 18:11
Много добре. Харесва ми като обяснение поради логиката.
Но това,разбира се ,няма никакво значение, ако и да е вярно, доколкото май само двама души /дано да станат много повече/ са склонни да тълкуват така нещата.
Всъщност, науката сега не е научна, защото не съвпада с истината, а религията е закостеняла в полза на управляващите от всички времена досега.
Същото важи и за сегашната медицина - тя нито е научна, нито лекува.Вместо да помага - тя вреди. Защото никой няма полза от здрави хора - хората са склонни да плащат ,когато са болни, а не - за да се предпазят от болести.Но това е тема на друг разговор.
Можете ли да споделите от къде в словото на Учителя черпите горната информация - ще ми е интересно да прочета повече, тъй като имам огромно доверие в него.
цитирай
13. penchoan - Много добре. Харесва ми като обя...
11.10.2010 00:53
анонимен написа:
Много добре. Харесва ми като обяснение поради логиката.
Но това,разбира се ,няма никакво значение, ако и да е вярно, доколкото май само двама души /дано да станат много повече/ са склонни да тълкуват така нещата.
Всъщност, науката сега не е научна, защото не съвпада с истината, а религията е закостеняла в полза на управляващите от всички времена досега.
Същото важи и за сегашната медицина - тя нито е научна, нито лекува.Вместо да помага - тя вреди. Защото никой няма полза от здрави хора - хората са склонни да плащат ,когато са болни, а не - за да се предпазят от болести.Но това е тема на друг разговор.
Можете ли да споделите от къде в словото на Учителя черпите горната информация - ще ми е интересно да прочета повече, тъй като имам огромно доверие в него.


Събирал съм извадки с цитати от различни лекции на Учителя. Ако ми дадете някакъв Емейл, ще Ви изпратя интересни неща.
цитирай
14. анонимен - Прочетох това, което ми изпрати...
12.10.2010 20:53
Прочетох това,което ми изпратихте. Не мога да разбера обаче, защо Учителят е смятал, че Луната не се върти около собствената ос. Имате ли някакви предположения? Някои неща не трябва да се приемат буквално.
Има много интересни обяснения. Направи ми впечатление онова,което казва за Юда. Сякаш слушах предаването на NatGio за евангелието на Юда. Неговото тълкуване е същото.
Това, което казва за живот на Слънцето - разбира се, не става въпрос за биологичната форма на живот. Защото има и други, непознати на сегашните учени. Той говори, много ясно, за невидимата, енергийна форма на живот.
цитирай
15. анонимен - Бихте ли изтрили постинга с имейла, ...
12.10.2010 20:56
Бихте ли изтрили постинга с имейла, моля.
цитирай
16. penchoan - Така е, Луната се върти около общия ...
13.10.2010 00:32
Така е, Луната се върти около общия център Земя-Луна и може с приближение да се каже, че центърът и`на въртене съвпада с центъра на въртене на Земята, а не с оста на Луната.
Това, което наричаме биологична форма на живот е от наше гледище. За други същества от други планети, биологичната форма на живот изглежда по друг начин. Въпреки, че на Слънцето има милиони градуси топлина, там има планини, гори и океани.
Енергийна форма на живот има на Слънцето - в астрални форми, а на планетите животът е материален, но в етерни тела. Нашата форма на живот е ненормално за космоса положение, моментно изключение от правилото.
цитирай
17. анонимен - Мислите ли, че материалната форма ...
04.11.2010 22:15
Мислите ли,че материалната форма на живот е наистина ненормално за космоса положение?! Ако приемем ,че етерната форма е обичайната...Дали в етерното вещество участват молекули на водата, това ми е особено интересно.
Това -за ненормалното положение -отнася ли се и за растителния , и за животинския свят или е само за хората? Не ми е съвсем ясно.
цитирай
18. penchoan - Етерната форма също е материална, ...
04.11.2010 23:50
Етерната форма също е материална, но се смята за по-фина материя. Грубата материална форма е рядкост в космоса. Нашата Земя е избрана в Галактиката за място за изправление, нещо като затвор за престъпници, където се изпращат за обучение всички най-големи грешници. Земята е едно от най-добрите училища в Галактиката и който се завърне в отечеството си, става виден гражданин.
Не зная как точно е организиран етерния свят, но има съответствие между нашия свят и другите светове. В етерния свят има вода и водни молекули. Вода, океани, планини има и на Слънцето. Както горе, така и долу, гласи принципът на Хермес.
Преходът към груба материя и предстоящият обратен преход се отнася за всички живи същества. Всички същества са свързани помежду си. Както ние и животните не можем без растителна храна, така много растения не могат да живеят без дейността на пчели, насекоми, птици и т.н.
цитирай
19. анонимен - Аз знам, че от пребиваването ни на ...
05.11.2010 20:13
Аз знам, че от пребиваването ни на Земята най- много се цени полученото истинно знание. Както и направеното добро. Те ,естествено, са свързани.
Тъй като съзнанието на човека се запазва и след физическата смърт, чудех се кой може да е практическият носител на съзнанието - ясно е ,че не е мозъкът, тъй като той умира като материя.
Също не зная дали след смъртта продължава нашето обучение при други условия или ученето е само за земята.
Предполагам, че разликата между грубата и фината материя е силата на привличане между молекулите, което пък зависи вероятно от разстоянието между тях. Но със сигурност знам, че съзнанието се запазва. Все пак мисля, че "разпределението" след смъртта зависи от духовната чистота , знанието, което си постигнал приживе и доброто, което си направил точно в тези неблагоприятни условия.
цитирай
20. penchoan - Съзнанието е в духовно тяло. Моз...
06.11.2010 11:04
Съзнанието е в духовно тяло. Мозъкът е инструмент за връзка между тялото и съзнанието. Нещо като компютъра. Обучението продължава и в духовния свят, но критериите за добро и зло се учат само на Земята, тук е истинското училище.
Разликата не е само в разстоянията между молекулите, но и техния строеж.
Учителят дава данни за скоростта на светлината във физическия свят, скоростта на светлината в духовния свят, в умствения свят, в причинния свят, където тя е все по-голяма.
Духовното израстване е много бавен процес. Затова практически чудеса не могат да станат в един живот. В Библията се казва, че ще останат тези, които са записани в книгата на живота. Ако не се спънат, разбира се. Затова съдбата на голямата част от хората е предопределена от техния минал живот.
цитирай
21. анонимен - Доколкото зная, тези, които са з...
07.11.2010 19:37
Доколкото зная, тези, които са записани в книгата на живота, получават ново, истинско име, различно от сегашното. Но не знам повече подробности.
В нашия град има филиал на фондацията или ордена на майка Тереза - две индийки и две полякини. Саможертвата на тези монахини е потресаваща... При това дори не очакват някой да им благодари. Но за нас, останалите...отърсването от егоизма е ужасно трудно начинание. Пък и какво правим днес, щом видим добър човек - първото нещо е да видим как да го използваме - както казва Петър Дънов. Ако има как - ще го обезкостим напълно и без всякакво угризение на съвестта.
цитирай
22. penchoan - В света са изпратени около 7000 с...
07.11.2010 23:57
В света са изпратени около 7000 светии, които имат да вършат различни задачи. От тях 1400 са изпратени в България, но повечето май още не са събудени.
Както се казва, нито едно добро действие не остава ненаказано.
цитирай
23. анонимен - Кога ще започнем да виждаме Нибиру, ...
04.01.2011 23:20
Кога ще започнем да виждаме Нибиру,според вас? Май нямаме много време.
И да умрем, и да се спасим - в крайна сметка не се знае кое ще бъде по- добре.
Защото за тези, които останат, животът няма да е особено весел.
цитирай
24. анонимен - Исках да добавя, че тези, които са ...
04.01.2011 23:35
Исках да добавя, че тези, които са записани в книгата на живота са само онези,които успешно са издържали изпитите в земното училище, за останалите /пишещият не прави изключение,най-вероятно/ ще има повторение,но къде и кога, не зная. Успешно издържалите са тези, които знаят за реалното съществуване на Бог и за произхода на единната природа от Него. Тези хора работят активно за осъзнаването на човека и за тях е напълно естествено правенето на добро без егоистична подбуда.
цитирай
25. penchoan - Кога ще започнем да виждаме Нибиру, ...
05.01.2011 13:07
анонимен написа:
Кога ще започнем да виждаме Нибиру,според вас? Май нямаме много време.
И да умрем, и да се спасим - в крайна сметка не се знае кое ще бъде по- добре.
Защото за тези, които останат, животът няма да е особено весел.


Това не се знае със сигурност. Ако Нибиру премине през тази година, очаквам да започне да се вижда през месец април. Фактът, че течението Гълфстрийм се забавя, показва че Нибиру приближава. И вероятно зимата в Европа ще бъде дълга. След преминаване на Нибиру, за сметка на това, няма да има зима през следващата година.
цитирай
26. penchoan - Исках да добавя, че тези, които са ...
05.01.2011 13:15
анонимен написа:
Исках да добавя, че тези, които са записани в книгата на живота са само онези,които успешно са издържали изпитите в земното училище, за останалите /пишещият не прави изключение,най-вероятно/ ще има повторение,но къде и кога, не зная. Успешно издържалите са тези, които знаят за реалното съществуване на Бог и за произхода на единната природа от Него. Тези хора работят активно за осъзнаването на човека и за тях е напълно естествено правенето на добро без егоистична подбуда.


На Земята има хора, които са завършили програмата си на земно обучение и са дошли доброволно да помагат на другите. Това са светии, апостоли и пророци.
Те са записани в книгата на живота. Освен тях има други, които са изплатили кармата си или имат много малко , за да приключат. Те имат шанс да оцелеят или да влязат в Новата култура.
Не е най-важно запазване на живота, а извършване на преход към Нова раса. Това може да стане и в другия живот, защото чрез насилствена смърт също се ликвидира голяма карма.
цитирай
27. анонимен - Всъщност, само влиянието на мас...
05.01.2011 22:36
Всъщност, само влиянието на масивно космическо тяло може да предизвика завъртане на полюсите, за което говори и Ернст Мулдашев в една от книгите си.С което искам да кажа, че източниците на информация се засичат от няколко различни места,включително и NatGio.Разбира се, последната не споменава Нибиру, но няма как всичко да се зъвърта от само себе си.И ,естествено, нищо не е случайно.
Надявам се, че ако видите нещо интересно на небосвода, ще кажете...
Не ми е много ясно, дали новата култура ще дойде на земята след Нибиру, или ще има някакъв възходящ преход - с ново небе и нова земя, както се казва, или пък това е само метафора.
цитирай
28. penchoan - Събитията ще започнат с премина...
06.01.2011 10:49
Събитията ще започнат с преминаване на Нибиру и ще продължат 3,5 години. Земята ще бъде пак същата, но ще се променят континентите, ще се промени съставът на атмосферата, климата и телата на хората.
цитирай
29. анонимен - Много ми е интересно - дали ще се п...
06.01.2011 21:10
Много ми е интересно - дали ще се появят под някаква форма преминалите вече в небитието?! Ако не са се преродили вече. Впрочем, прераждането е само проявление на една и съща душа в различна степен на развитие, така си го обяснявам. Може би всичко е в рамките на хипотезите, но все пак е интересно.
цитирай
30. penchoan - Ще се появят в Новата култура. Вс...
07.01.2011 14:36
Ще се появят в Новата култура. Всички хора на Земята са се прераждали вече многократно. Не е хипотеза, доказано е. Има много случаи, документирани. Всички деца от 3-4 до максимум 7 години имат спомени от предишни прераждания. В Индия има народ от няколко милиона души, които всички помнят своите прераждания. Човешката душа е нещо много дълбоко и обширно. Учителят казва, че сега в един живот се проявява една милиардна част от възможностите на душата.
цитирай
31. анонимен - Всъщност, посоката на човешкото ...
07.01.2011 20:58
Всъщност,посоката на човешкото развитие е иманно тази - всеки да си спомня предишното или предишните прераждания. Това означава,че всеки ще знае за произхода на човешката душа от Бог и ще се съобразява в живеенето си с Божиите закони. Това е истинската еволюция,доколкото разбирам.Не е самото знание за предишните животи, а изводите от това. По- нататък ще се умира без боледуване и ще се раждат хората чрез вселяване. Изглежда и физическото тяло няма да съществува в този си вид, тъй като раждането за сега е по животинския начин.Но какво точно означава "вселяване". Ако няма раждане - как ще се образуват телата на новородените?!...Някакви предположения?!
цитирай
32. penchoan - Това ще бъде епохата на безсмъртие. ...
07.01.2011 21:54
Това ще бъде епохата на безсмъртие. Хората ще се въплатяват за минути и ще заминават в другия свят, без да прекъсват съзнанието си. Етерното тяло, което сега е невидимо и излиза с няколко милиметра извън физическото тяло, ще играе роля на физическо тяло. Костите и вътрешните органи постепенно ще се изменят и ще изчезнат. Хората ще променят плътността на тялото си по желание. Ще могат да излизат през вратата, както сега, а при разреждане ще могат да преминават през стената.
От материята на някой, който заминава за другия свят ще се образува тяло на пристигащия. Така и броят на населението ще се запазва постоянен. Всяко семейство ще има по две деца - едно момче и едно момиче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 554931
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031