Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2010 09:48 - Живот на Луната и планетите
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 8937 Коментари: 12 Гласове:
2



 

ЖИВОТ НА ЛУНАТА И ПЛАНЕТИТЕ

Както всички големи небесни тела, и Луната е населена космическа база, но с етерни хора и растения от IV измерение. Днес има многобройни данни за наличие на чуждоземни бази и космически кораби на Луната. Всички космонавти, посетили Луната са били свидетели на необичайни събития, а някои са влизали в контакт с извънземните. Но за съжаление правителствата на САЩ и Русия засекретяват всички доказателства. Затова единствен достоверен източник на информация засега остава Учителят Беинса Дуно:

“Около сто хиляди души живеят на Луната. Един ден Земята ще бъде като Луната. Ще има минус 150 градуса студ. На Луната хората са все учени, живеят под кората и`. Имат градини с плодни дръвчета, използуват слънчевата светлина, вкарват си я под кората. Там няма микроби и хората живеят колкото си искат.” стр.162 [48].

“Животът на Луната е под кората и`. Тези кратери, които виждате, са изкуствено построени от жителите на Луната - те са кондензатори на слънчева енергия. Там живеят около 100-150 адепти.” стр.160 [48]

Астрологът Иван Антонов, ученик на Учителя, дава следната информация за лунните жители [66], стр.120:

“На Луната живеят всички напреднали души, които са завършили земната си еволюция на Слънцето. Тези лунни жители ръководят съдбата на цялото човечество. Преди слизането на Христос от Слънцето всички Велики учители са слизали от Луната и когато говорим за влиянието на Луната, трябва да разбираме отношението на лунните жители към човека. Астрологията учи, че Слънцето, т.е. слънчевите жители дават силите и материалите с които трябва да бъде съградено тялото на човека, а лунните жители извършват изграждането му. Лунните жители построяват тялото на човек с такива форми, които да изразяват идеите, мислите и желанията на този човек от миналите му животи. Лунните жители ръководят зачеването, ембрионалното развитие, раждането, растенето и оформянето на човешкото тяло... Лунните жители служат за връзка между Ангелските светове и човешките души...

Луната служи и като чистилище. Нито една човешка душа не може да завърши земната си еволюция и да напусне Земята без да е научила и приложила законите на лунните жители, защото те са пазители на чистилището. Човешката душа трябва да се пречисти на Луната под ръководството на лунните жители и тогава да влезе в Рая, който се намира на Слънцето. Лунните жители извършват колосална работа, за да подпомогнат развитието на човешките души и да поддържат условията, за да бъде възможен земният живот. Една от най-огромните им работи по отношение на Земята е да превръщат част от слънчевата светлина във вода... Под най-силно влияние на Луната са следните важни органи: главният мозък, лявото око у мъжа и дясното у жената, устните, гръдният кош, стомахът, лимфната система и други.”

Очевидно древните учени, които са били посветени, са имали такива знания в тази област, за които съвременни учени не могат дори да мечтаят:

“Древногръцките философи от V-VI век пр. Хр. - Талес, Хераклит, Анаксагор и Ксенофонт също са смятали Луната за обитаема. Те предполагали, че населението и` живее в дълбоки и широки долини...

Древноримският писател Плутарх (II в.) в “Беседа за лицето, което се вижда на лунния диск” подробно обсъжда тези проблеми, като е бил осведомен, че Земята е място за изправление на най-големите грешници:

“По същия начин се отнасяме към Луната, като не вярваме, че там обитават някакви хора. А тамошните жители с още по-голямо учудване гледат Земята, виждайки в нея изостаналостта и измета на Вселената...”

Късен гръцки източник, приписван на Плутарх, но вероятно не негов, съобщава:

“Луната е земеподобна, населена е както нашата Земя. Нейните същества са с големи размери, а растенията са с такава рядка красота, каквато нашият свят не е в състояние да даде. По своята добродетелност и енергия съществата превъзхождат нашите 15 пъти...”

През 1593 г. Кеплер пише дисертация за лунните жители, а Джордано Бруно, изгорен на клада през 1600 г. също смята Луната за населена... Ще отбележим, че Кеплер е смятал лунните кратери за изкуствени съоръжения.” [62], стр. 160

Според други не дотам надеждни източници:

стр. 132 [35] “Луната е изоставена междугалактическа “гара”, макар че и сега се използва. Под повърхността и` още има действащи съоръжения и понякога се ползват. Има и останки от працивилизации, съоръжения за кацане и отлитане на космически тела. В някои от скалните масиви също има действащи бази. Спътникът на Земята е разделен на параметри - сфери на влияние. Има зона на Силите на мрака, както и на Обединените космически сили. В част от лабораториите под повърхността на Луната се синтезират някои вещества и субстанции, които не се срещат другаде. Луната е и наблюдателен и изследователски пункт. На нейната неизучена повърхност има и лунни оазиси, които биха ви удивили!..

Американските експедиции до Луната получиха значителни доказателства за съществуването на извънземен разум. Руският луноход също предаде на Земята интересни данни, които бяха засекретени... Експедициите до Луната спряха не поради липса на средства, нито поради твърдението, че лунната повърхност нямала какво да покаже. Точно обратното. забраната за посещения на вашия спътник бе по-скоро от извънземен произход.”

стр.127 [35] “През 1949 г. екипаж от двама американци и двама руснаци бяха взети на извънземен кораб, с който кацнаха на Марс. Полетът и кацането им са документирани. Аз бях един от тези, които се срещнаха със земляните. И четиримата бяха военни летци, преживели Втората световна война. Американците бяха по-интелигентни и умни, а руснаците - по-здрави физически... Подготвихме и предадохме Меморандум до земните правителства. То беше нещо като договор за мир и сътрудничество, и обещание за съюз срещу силите на мрака, които също се домогваха до Земята и земните правителства. (По-късно някои правителства се поддадоха на съблазните на силите на Злото. Това се отрази и на земните събития след това.).

Земляните кацнаха благополучно на родната си планета, предадоха меморандума на САЩ и Русия, но трябваше да живеят като отшелници, за да са сигурни управляващите, че тайната ще бъде запазена. Космонавтите искаха да обявят на света, че не сте сами в Космоса, че има и друг разум.

След време поради намеса на нашите противници нещо стана с мозъците им. Спомените им бяха изтрити, а бяха монтирани други идеи и усещания. Бяха превърнати в марионетки. Двама от тях мъчително го осъзнаха и се самоубиха. Другите полудяха. Това е съдбата на Майкъл, Джон, Михаил и Владимир - първите земляни, посетили Марс. На планетата има нещо като паметник - знак на събитието.”

стр. 70 [35] “Има данни за среща между Хитлер и командир на кораб от неземна цивилизация. На срещата, осъществена в строга секретност, извънземният хуманоиден екипаж демонстрира част от възможностите на техниката си. Обещават пълна подкрепа на Райха, ако им се предостави опитен човешки материал и площ за стартови площадки за излитане и кацане. Подсказват редица технологии и идеи за военната техника. Обучават Хитлер на известни умения - за определено време да владее много хора, т.е. психохипноза...

Във военните заводи на Райха от 1940 г. усилено работят върху летателно тяло, способмно да изведе човек извън земното притегляне - прототип на космически кораби от рода на днешната совалка.

По същото време и руснаците осъществяват контакт с извънземни пришълци, които им обещават помощ и открития срещу запазване тайна на контактите, бази за излитане и кацане, суровини - хора, метали...

Първите опити с най-елементарния тип ракети (“Фау”, “Катюша”) и двете суперсили правят с помощта на извънземни съветници. Успоредно с военната техника се работи над летателни апарати. Първите опити за германците са през 1943 г. Кораб обикаля Земята и се приземява. Руснаците извършват полет почти по същото време. Някои липси на материали при конструкциите вземат жертви и от двете страни.

Полетът с летателен апарат “Адолф” с екипаж от трима летци до Луната се е състоял на 22 юни 1944 г. в деня на нападението над Русия. Според някои данни корабът е кацнал и е оставил нацистки флаг и снимка на фюрера. Вероятно е имало и извънземен член на екипажа.

Руснаците стартират своята ракета до Луната с човек на борда също през 1944 г., но не стигат там поради авария. Следващият им полет успява и кацат, но на друго място. Полетът е в началото на 1945 г.

Концентрационните лагери, в които през Втората световна война се правят чудовищни експерименти с човешки същества, са експериментални бази на извънземни, приели външното подобие на хора. Не случайно част от военнопрестъпниците изчезват мистериозно и без следа след края на войната.

Разработката на съвременна техника за полигон в Космоса е от времето на Третия Райх. Самият баща на “Фау”, който се предаде на американците, сътрудничи активно с извънземните и е летял с тях в Космоса (в книгата се твърди, че Вернер фон Браун е летял до Марс).

Същото важи и за руснаците, но те имат малкия шанс да сътрудничат с по-ниско развита цивилизация.

Атомната бомба и взривовете над Япония през 1945 г., които изглеждат като немотивирани поради края на войната, стават под въздействието на извънземни сили, които обработват американското правителство и му демонстрират мощта си като знак на партньорство. Руснаците получават водородния подарък.

“Студената война” всъщност е война на страха на изоставените суперсили, тъй като техните извънземни сътрудници са отстранени от Земята от по-висши космически същества.”

стр. 31 [36] “Плътните материални тела не са присъщи на обитателите на Марс и на двата му спътника, макар те да могат да се материализират при определени случаи. Повечето обитатели на т.н. Червена планета са я напуснали преди много космически единици за време. Останали са екипи, които работят за регенерирането на релефа на планетата и атмосферата около нея. Под повърхността на Марс и на сателитите му има живот...

Разумът на Земята в миналото е бил свързан с Марс, Венера, Юпитер. В следвщите цикли той ще използува опита и познанията на жителите на Уран, Сатурн, Нептун и по-висшето познание от Плутон (около 2150-2300 г. след Христа)...

Посещенията на Марс, Венера, Меркурий (чрез автоматични сонди, а по-късно с кораби с екипаж) ще попълнят човешките познания за света на близкия Космос и неговите обитатели. В следващия етап от космически разходки на човека са посещенията на Юпитер, Уран, Нептун, Сатурн, Плутон - около 2500 г. (след Христа)... За да достигне до близките светове в Слънчевата система, на човечеството са необходими нов тип двигатели и ново гориво...

Най-мъдър и напреднал е разумът на Плутон. Най-млад - на Земята, защото първичната Земя се е взривила и е загубено време за ново тяло и адаптацията му.

Венера може да се приеме за пуста и ненаселена постоянно планета. Посещава се периодично от екипажи...

Меркурий е слабо населен. Екипите са същества, които работят на тази най-гореща звезда, улавят, трансформират и съхраняват енергията от Слънцето. Планетата е база за гориво, преработка, съхранение и транспортиране на енергийни субстанции. Правят се опити за прочистване на енергийното и` сметище и частичната и` регенерация.

Меркурий и Венера се смятат за планети, които трябва да се възродят... Земята е на път да повтори грешките на обитателите на Венера и Меркурий, а в близко бъдеще и на Марс, ако не се смени източникът на енергийни суровини и не се спре замърсяването на планетата. Огромните запаси от ядрени отпадъци и атомни оръжия са заплаха, която вече е била реалност на Плутон и Нептун...

Сатурн е изчерпил енергийните си източници и животът и разумът на тази планета съществуват в друга форма и в паралелно пространство (измерение).

Цивилизациите, живели на някои от планетите в Слънчевата система, познават по-висши разумни форми от дълбокия свят на Вселената. Имат техника за пътувания в по-отдалечените светове. Част от някогашното население на системата е заселено на различни космически звезди и бази.

Слънчевата система и отделните планети в нея са посещавани периодично от научноизследователски екипи от потомците на първостроителите им, както и от “ремонтно-възстановителни” групи, които почистват пространството и натрупаната вредна енергия и лъчения.

Системата ни се прекосява и от недобронамерени пътешественици, както и от агресивни междузвездни скитници, търсещи пристан, космическа екзотика, гориво, нови земи, енергия или роби...

След 2001-та година, когато човечеството навлезе в XXI век, в първите 10-15 години астрономите ще попаднат на следи за загадъчната черна планета от Слънчевата система. Откриването и` най-вероятно ще стане около 2005 г. Невидимата планета е тяло с изкуствен произход. Възрастта му е много по-древна от телата в Слънчевата система. Вероятно това е “базата” на онези, които са създали планетите в този отрязък от Космоса...

Черната планета (Нибиру б.а.) е защитена и спрямо сетивата ни, постиженията на техниката и на обитателите от другите тела от системата. Невидимата планета е “Ноев ковчег” за разума и живота от Слънчевата система”.

Интересен факт, който още не е установен от днешната наука е, че на Венера няма денонощие. В Космогонията на Розенкройцерите се разкрива как се върти Венера. Единият полюс, заедно с направлението по оста на въртене на Венера винаги сочи Слънцето. Венера се върти като сателитно зъбно колело. По този начин винаги едната половина на Венера е осветена, а другата половина - винаги тъмна. Астрономите са забелязали, че когато Земята е най-близо до Венера, се наблюдава една и съща тъмна страна, но не са могли да обяснят защо е така.

Наличието на високо развити цивилизации на всички планети се споменава и от Учителя, но Земята също е важно звено от Галактиката за в бъдеще време, макар досега да е била нещо като изправителен дом или затвор за грешници от Слънчевата система и близката област на Галактиката, имащи да изплащат голяма карма:

“Има много различни училища и университети на Земята и на Венера, и на Сириус, на Марс, на Меркурий, на Слънцето и т.н., но за любовта и обичта тепърва аз правя едно училище, слънчево училище.”

“Днес планетите се разглеждат като символи, но в бъдеще човек ще достигне високо развитие. Той ще проникне в тяхната същина, ще разбере какви тайни се крият в тях. Планетите са живи разумни същества, с които човек е непосредствено свързан, но не знае това, нито пък има познание за съществата, населяващи тези планети.

Всички планети са трансформатори на Божествената енергия в различните организми. Всички планети са населени с разумни същества. Юпитерианците са с достойнство, със съзнание за себе си, горди, но милостиви. Сатурняните са философи, задълбочени, подозрителни, все критикуват, все се съмняват, те са най-старите жители на Слънчевата система, обаче Уран и Нептун са излезли преди Сатурн - техните жители са по-стари от тези на Сатурн.” [65], стр.100

От този цитат научаваме още, че Уран също не произлиза от Старото Слънце - Немезида в първоначалното семейство на Слънчевата система, както твърди Космогонията на Розенкройцерите, а също както Нептун и Плутон е присъединен към Слънчевата система по-късно. Следователно наименованието Сатурнов Период има логическа връзка с историята на Слънчевата система.

 

 

 

 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Тъй като всички планети наоколо са ...
09.07.2010 20:39
Тъй като всички планети наоколо са населени, но живеещите там са с етерни тела,как е възможно да има материални следи от техния живот,след като те живеят в четвъртото измерение?!
цитирай
2. penchoan - Материални следи за сега са открити ...
09.07.2010 21:35
Материални следи за сега са открити само на Марс и на Луната, където е имало живот от трето измерение. Според окултната наука бялата раса е слязла от Луната на Земята след потопа преди 14400 години. Тъй като гравитацията на Луната е около 250 пъти по-слаба от земната (а не 6 пъти, както пише в учебниците), при разтърсване на Луната, нейните океани се изливат в космоса, падат на Земята като порой и предизвикват потоп. На Луната са открити останки от сгради и прозорци.
цитирай
3. анонимен - Е, на това обяснение може да завижда ...
09.07.2010 23:04
Е, на това обяснение може да завижда и Жул Верн.
Бялата раса е от Луната, ами останалите? Откъде ли са дошли...
Тъй като сте добър физик, наистина ли гравитацията на Луната е сгрешена толкова много пъти?!!
За откритото на Луната не мога да коментирам, нямам достоверна информация.
Но защо им са на етерните жители прозорци?! Или просто не са си изхвърлили боклуците от времената, когато са били в триизмерното състояние?!
Само си задавам логични въпроси, обичам фантастика, обичам и окултната наука, също обичам и хумора...
Водата не би ли се изпарила, докато пада от Луната на Земята?
цитирай
4. penchoan - Според някои окултисти Луната е ...
09.07.2010 23:43
Според някои окултисти Луната е по-стара от Земята - въпрос на гледна точка. Но се смята, че животът е възникнал първо на Луната. Останките са от триизмерна цивилизация, когато на Луната е имало океани и атмосфера. Луната е кухо тяло и гравитацията е толкова слаба, че там не може да се ходи. Космонавтите могат да се придвижват само със скокове. Двама космонавти без проблем могат да повдигнат лунния модул.
Водата не може да се изпари, защото в космоса няма атмосфера и водата би замръзнала на различни по големина топки. При навлизане в земната атмосфера се е разтопявала и пада като дъжд.
цитирай
5. анонимен - Няколкостотин килограма камъни ...
10.07.2010 20:33
Няколкостотин килограма камъни бяха донесени от Луната. Предполагам, че са датирани отдавна и би трябвало истината вече да е налице.
Ако Луната е кухо тяло, с 250пъти по - малка гравитация от земната/ а не 6 пъти, както пише в учебниците/ на какво би могла да се дължи устойчивостта на наклона на земната ос?
Марс има много малки /със слаба гравитация/луни и постоянно си сменя наклона на оста.
Тези американски космонавти, които бяха на Луната, как не разбраха огромната разлика в учебникарската и действителната гравитация?!
Ако Луната е по- стара от Земята/ и това не би трябвало да е въпрос на гледна точка, а въпрос на обективна истина/,излиза, че няма общ произход със Земята - като откъсната част от нея при сблъсък с друга по-малка планета, както се представя в научните филми на National Geographic.
Разбира се, пътят към истината е постлан с много въпроси и най- невероятни отговори.
цитирай
6. penchoan - Радиоактивните методи за датиране ...
10.07.2010 21:49
Радиоактивните методи за датиране са изключително неточни. По един метод се отчита разлика в 10-20 пъти по-голяма възраст от друг метод.
Устойчивостта на наклона на земната ос се дължи на изместване на тегловния център на Земята на юг от геометричния и` център и се поддържа от Луната. Зависи още от масата на Луната, но няма връзка с нейната гравитация. Ако американците действително са кацали на Луната, защото първите филми са направени в студио на Земята, те не може да не са регистрирали тегловната разлика, но умишлено пазят тайна. Другият вариант е, че никога не са кацали на Луната. При изхвърляне на празен ракетен модул върху Луната, с уреди са отчетени вибрации на лунната повърхност, продължили около 4 часа. Това доказва, че е куха. Освен това потърсете в Интернет шведския астроном Ян Швизман. Той твърди, че диаметърът на Луната е намалял с около 500 километра през последните десетина години. Това може да стане само ако Луната е куха и лунните жители са взели специални мерки да намалят кухото пространство във връзка с предстоящите катаклизми.
Земята е отделена от Старото слънце Немезида преди 1500 милиона години, а Луната е отделена от Земята преди 500 милиона години. Според някои окултисти, в "Тайната доктрина" например, се твърди обратното, че първо Луната се е откъснала от Старото слънце, а после Земята се е отделила от Луната.
Затова писах, че е въпрос на гледна точка. И Учителят Петър Дънов казва:
Дали Луната се е отделила от Земята или Земята се е отделила от Луната, за нас няма значение, все Луна е.
цитирай
7. анонимен - Едно е да се твърди, а съвсем друго - ...
12.07.2010 20:26
Едно е да се твърди, а съвсем друго - да е вярно.
Няма да придиряме на Учителя - щом за Него е без значение каква е обективната истина.
Ако примаме всичко на доверие - защо ни е тогава да мислим?!!
цитирай
8. анонимен - Много интересно - в книгата на Иво ...
19.05.2012 23:52
Много интересно - в книгата на Иво Лозенски " Дневниците ни със Слава Севрюкова на въпрос "Има ли живот на Луната?", тя отговаря: "Мъртва е , студена."
Можете да проверите и сам.
Сега на кого да вярваме - на Петър Дънов или на Слава???

Да мислим или не - сега май това е въпросът?
Другото е ненаучна фантастика или медицински въпрос.

цитирай
9. penchoan - На Луната има хора в етерни тела. Над ...
20.05.2012 01:39
На Луната има хора в етерни тела. Над 100 хиляди души живеят там. Те забраниха на американците да кацат на Луната. Заради тях снимките от Аполо са правени в студио, а не на Луната. Петър Дънов е ходил на Луната, а Слава Севрюкова не е.
цитирай
10. анонимен - Ама моля ви се, какво значи единия ...
26.08.2012 00:45
Ама моля ви се, какво значи единия ходил на Луната другия не ?! Стига сте писали глупости за да си чешате езиците само.
цитирай
11. bezsmyrten - Не вярвам че американците са стъпвали на Луната
21.03.2013 16:51
Съгласен съм че има живот на всички планети, това е извън нашето видимо възприятие (в тъмната материя). Но как слабата гравитация на Луната влияе на приливите и отливите в световния океан тук на Земята?
цитирай
12. penchoan - Гравитационната връзка Земя-Луна ...
22.03.2013 14:34
Гравитационната връзка Земя-Луна е повърхностна. Дължи се на налягане на етерни частици, отразяващи се от повърхността на Луната и от повърхността на Земята. Затова Луната влияе върху водните площи. Гравитационната връзка между Земя и Слънце се осъществява от налягане на други, по-малки частици, които преминават свободно през земната мантия, преминават свободно през Луната, която е кух мехур. Ето защо, макар връзката Земя-Слънце да е по-силна, тя не влияе практически върху водните площи, а на земното ядро и не създава приливни вълни. Все пак има приливно влияние на Слънцето, но е много по-слабо от Лунното. Земното магнитно поле играе роля на отблъскваща центробежна сила, която се уравновесява със силата на привличане чрез налягане върху Лунната повърхност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 554957
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031