Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2010 16:15 - СЪТВОРЕНИЕ И ЕВОЛЮЦИЯ НА ЗЕМЯТА, ЧОВЕКА И СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 5828 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 16.09.2010 21:44


СЪТВОРЕНИЕ И ЕВОЛЮЦИЯ НА ЗЕМЯТА, ЧОВЕКА И СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА

 

image

Тази нова книга е плод на 17 годишен труд. Представлява малка енциклопедия и хронологично допълнение към Космогонията на Розенкройцерите относно развитие на нашата планетна система и човешките раси. Съдържа десетина теории, например за образуване на звезди и звездни системи, за отделяне на планети и сателити. Разгледани са начинът на образуване на континентите и тяхното движение, образуване на планини и долини и т.н.. Обяснен е процесът на преместване на полюсите. Всички главни промени и процеси са датирани във времето, като основен източник са изказвания на Учителя Петър Дънов. Други времеви разположения са мои разработки с помощта на логически разсъждения и изчисления. Събитията са свързани с историята от глава I на Битие, свързани са с “Космогонията на Розенкройцерите” и Откровение на Йоан Богослов. Книгата съдържа няколко десетки нови открития и разработки, които предстои да се изследват и дискутират. Цитирани са изказвания на Учителя за възрастта на Слънцето, Земята, Луната, за масата на Вселената и много други.

Една от най-съществените разработки представлява теорията за непрекъснато и циклично нарастване на обем и маса на небесните тела с поглъщане на прахова материя от космоса и свързани с този факт интересни следствия. Нарастването на масите води до отдалечаване на планети и сателити от началното орбитално движение. За целта е изведена математическа зависимост и е построена скоростна графика на Луната и на Слънчевата система. Важно следствие от тази теория е, че Слънцето и звездите не съдържат водород във вътрешността си, освен малка външна газова обвивка. Следователно цялата наука астрофизика е фалшива и поставена на пясъчна основа. Затова тази псевдонаука скоро ще си понесе последствията.

Много са новостите и откритията, които ще променят научните възгледи за историята на планетите и човешките раси, но всички те могат да се разглеждат като една цяла нова теория за сътворението. Защо се използува термин “сътворение”?

Защото днешната земя е създадена в далечно време от Бога като огнена сфера, а в сегашният и` вид със съществуващи планини, равнини и океани е създадена от хората, от човечеството – наши братя, което не са взели участие в “грехопадението”.

.В края на книгата е даден списък с 50 погрешни теории, концепции, закони и числови данни, господствуващи в съвременната наука. Разбира се заблудите в науката не се изчерпват с посочените 50 позиции, но не е възможно да се опише всичко погрешно, както има области и науки, които са извън моята компетентност.

АВТОР: ПЕНЧО БОЙЧЕВ

ИЗДАТЕЛ: ИК ВИДЕЛИНА

ISBN: 9789548925570

КОРИЦИ: меки

РАЗМЕРИ: 234 Х 163

БРОЙ СТРАНИЦИ: 224

ТЕГЛО: 370 грама

ОСНОВНА ЦЕНА 10 лева (5.11 € )

Цената на книгата, плюс доставка за България не се променя, остава същата.

Доставни цени извън България, които се добавят към основната цена:

За съседни страни:               10.00 лв./ 5 €

За други страни от Европа: 12.00 лв./ 6 €

За страни извън Европа:      15.00 лв./ 7.5 €

 

При покупка на две бройки получавате отстъпка 10% от общата сума

При покупка на три и повече бройки, получавате отстъпка 15% от общата сума

 

Поръчване на книга:

1/ Изпратете заявка на посочения по-долу Е-мейл попълнени всички данни от следния списък:

 

Трите имена...................................................................................................................

Улица.............................................................................................................................

N0…………….бл..............вх..............ет...........ап................................................

Адрес: гр./с.....................................................................................................................

Пощенски код.............  жк............................................................................................

Държава: (ако е извън България)...............................................................

Телефон за обратна връзка:..............................................................................

Брой книги:............

 

E-majl:    pencho.peneff@abv.bg

 

2/ Внесете сумата от ОСНОВНА ЦЕНА 10 лева / за 1 брой книги (плюс доставна цена за доставка извън България) по следната сметка в Пощенска банка. 

 

КОД BIC:                      BPBIBGSF

СМЕТКА IBAN            BG20BPBI79461061901501

 

Книгата се получава в България до около 3 дни след внасяне на сумата.



Тагове:   еволюция,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liliyanaandreeva - Моят 20-годишен труд ме доведе до заключението, че "Грехопадението" е ...
24.08.2010 16:37
СПАМ - кьор-фишек на древните мислители и че:
Жената не ГРЕШНИЦА по ПРИРОДА
Жената е ЧЕРЕШКАТА на ПРИРОДАТА
С уважение : инж. Андреева
Но някои новости в откритията наистина са верни и епохални...
цитирай
2. анонимен - А обяснен ли е проблемът с наклона на ...
26.09.2010 17:38
А обяснен ли е проблемът с наклона на земната ос на двадесет и три градуса и дали тя ще се изправи в скоро време?
След 3500 години, казва П.Дънов, земята ще е 10 пъти по- голяма. Точно това ли се има предвид, което Вие казвате - за наслагването на космическия прах или още нещо друго?
Грехопадението е прекъсване на връзката с Бог - тоест човекът се отказва от разбирането, че всички произлизаме от Бога и сме свързани помежду си.Така, че живеенето сам за себе си - егоизмът - трупа негативи, а живот, посветен на другите хора и за общото благо на човечеството ,трупа позитиви. Тези позитиви не се изразяват в пари. Но не се изразяват и в мизерия. Човек винаги получава точно толкова, колкото е дал. И това е неизменен закон в природата, която е функция, начин на изразяване на Бога. Затова и лозунгът :" Науката срещу релегията" - е нонсенс, нещо напълно безсмислено, защото науката и религията са просто две направления ,две посоки в изучаването на проявленията на Бог.
цитирай
3. penchoan - Масата на Земята няма да се увеличи ...
27.09.2010 17:26
Масата на Земята няма да се увеличи съществено за 3500 години. Ще се увеличат видимите размери на Земята и ще стане с размерите на Сатурн. Тя и сега е по-голяма, отколкото я виждаме, но нашите сетива не са пригодени да възприемат световете над нас. В астралният свят над нас има огромни континенти и океани, които не можем да видим. Това е имал в предвид Учителят, че ще станат видими.
Науката и религията са били едно цяло в миналото, ще се обединят в едно цяло и в близкото бъдеще. Няма да има бездуховна атеистична наука и ненаучна религия. Сегашното положение е едно ненормално явление и изключение.
цитирай
4. анонимен - Така си мислех и аз, но, предпола...
28.09.2010 20:53
Така си мислех и аз, но, предполагам, трябва да се установи Христовото съзнание и в хората на Земята, за да може да се сбъдне всичко това и да се присъединим към останалите светове, за сега - невидими за нас поради огромната ни ограниченост в мисленето и любовта като вид общуване между хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 556307
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930