Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2016 20:03 - Пророчества за началото на Новото Хилядолетие - Войната в Близкия Изток и разрушаването на Ню Йорк
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1363 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.05.2016 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Войната в Близкия Изток

Във Връзка с политическата действителност в Близкия Изток има множество обширни и конкретни предсказания. Особено след началото на първата война в Залива прогнозите за военните действия в този регион и пророчествата, свързани с тях, се разглеждат и проучват с особено внимание.

На 12-ти март 2003г. изглежда се сбъдва едно от пророчествата на известния ясновидец Алоис Ирлмайер. На този ден, около 12,30 часа, сръбският премиер Зоран Джинджич става жертва на целенасочен атентат. Няколко атентатори застрелват политика от голямо разстояние.

Изненадващо в много ежедневници подлото убийство се разглежда като второстепенно събитие. Какво значение има то по отношение на пророкуванията за Трета световна война показва направеното от именития ясновидец Алоис Ирлмайер предсказание, свързано конкретно с нова близкоизточна война и произтичащите от нея събития.

От предсказанията му става ясно, че създадено на Балканите напрежение ще предхожда нова война в Близкия Изток:
,,Всичко крещи мир, шалом! И тогава ще се случи - отново ще пламне война в Близкия Изток, в Средиземно море ще застанат една срещу друга големи флотилии - ситуацията ще е напрегната. Но искрата в бурето с барут ще бъде хвърлена на Балканите: виждам ,,големец" да пада... и тогава ще последва сблъсък след сблъсък."

,,Двама мъже убиват високопоставената личност, платили са им други хора. Единият убиец е нисък, мургав, а другият е малко по-висок, със светъл цвят на кожата. Мисля, че ще стане на Балканите, но не мога да кажа къде точно."

Еврейската дума ,,shalom" означава мир. В случая обаче трябва да се разбира като намек за Израел, за когото конфликтът в Близкия Изток означава война или мир. Очевидно предсказанията на Ирлмайер могат да се свържат единствено с конфликтите с палестинците, от друга страна обаче, между Израел и съседите Египет и Йордания има сключени мирни договори.

Интересно е, че и някои виждания на великия Нострадамус съвпадат с предсказанията на Ирлмайер:
,,Преди войната ще падне голямата стена: великият човек ще умре, внезапна и печална смърт. Флотът е почти готов, ще плува по море. Земята червена ще е от реките кръв."

В друга строфа (II/57) Нострадамус пише:
,,Велик крал (държавен глава) под ръцете на млад мъж скоро след Великден. Бъркотия, острието на нож. Вечност. Трагично време, огънят излиза от върха на жезъла (оръжие). Трима братя трябва да бъдат ранени и убити."

Аналогията в пророчествата на ясновидците Нострадамус и Ирлмайер е очевидна. И двамата несъмнено виждат като отключващ фактор за войната в Близкия Изток убийството на високопоставена личност, вероятно на Балканите. По всичко личи, че с убийството на сръбския премиер Зоран Джинджич предсказанията се сбъдват.

В друг свободен превод на Нострадамус (строфа V/25) относно грозящо начало на война в Близкия Изток се казва:
,,Когато Марс, Слънцето и Венера застанат в Лъва, арабският владетел ще покори по море господството на църквата.
Милион войници готови са да се изправят срещу Персия; Турция и Египет, с хитрости разделени, светкавично ще бъдат отстранени (един след друг)."

Бернар Бувие интерпретира строфите по следния начин:
,,Всяка година от 24-ти юли до 23-ти август Слънцето е в знака на Лъва. До 2000г. Марс и Венера ще се срещнат в този знам само на 21.08.1998х.
Един милион войници са около 75 дивизии, т.е. въоръжените сили, които съставляват армията на Ирак (срещу Иран). Нострадамус пише ,,готови са". Мирновременната отбранителна армия на тази страна не се състои от един милион войници. За да е на разположение подобна войска, войниците трябва да се мобилизират в навечерието на война. Целта на една агресия на запад в посока Истанбул и Египет, за да се премахне властта на църквата отвъд Средиземно море, са териториите на НАТО и Рим и южният фланг на Европа. Подобно прилагане на сила има изгледи за успех, само ако се осъществи хитро и тайно с руско нападение на Централна и Северна Европа. В противен случай операцията е обречена на неуспех.
Човек не може да бъде сигурен също така, дали тук се описва ситуация за началото на Трета световна война или става дума може би за събитие, което е в далечно бъдеще и описва ново противопоставяне на християнския Запад."

Има още много други интересни предсказания на различни ясновидци, които обаче няма нужда да разглеждаме тук. С примера за Ирлмайер (1894-1959) стана ясно, че в контекста си пророчествата заслужават повече внимание от отделяното им до момента. Провиденията на Ирлмайер във връзка с войната в Близкия Изток и убийството на държавник (Джинджич?!) изглеждат неоспорими.

В различни ислямско-арабски източници за предстоящата Трета световна война също като повод се изтъква Близкия Изток.

Един текст, който се цитира в различни ислямски източници, е поместен в списание ,,Der Morgenstern":
,,Големите знамения на ,,Qiyamah" ,,Страшният съд):
Война между християни и мюсюлмани,
Половината християни обаче са на страната на мюсюлманите.
Вражеските християни превземат Константинопол (Истанбул),
но той ще бъде освободен.
Християните отново се обединяват помежду си
И завземат Сирия и части от Арабия....

Заради съвременното политическо напрежение особено интересни са прогнозите във връзка с Палестина. Следният текст е от свещеника Дон Боско (1815-1888), който от деветгодишна възраст имал видения, често с апокалиптичен характер. Виденията му са записани и част от тях публикувани. Впрочем църквата го обявява за светец.
,,Земите на святата Палестина ще бъдат завладени отново, и на купола отгоре ще бъде вдигнат латинският кръст. Тогава ще настъпи мир, какъвто не е бивал досега..."

Смисълът на последната фраза (,,небивал мир") в никакъв случай не се е отнасял за завземането на територии от Израел след 1945г. Някои автори интерпретират ,,завладяване на Палестина" от християните като техен опит за омиротворяване на конфликт в региона, което от днешна гледна точка трудно бихме могли да си представим.

Трябва да се предположи, че при бъдещо завладяване на Палестина от християните Ерусалим сигурно ще бъде превзет, защото в крайна сметка всичко се върти около Свещения град! Много е вероятно с думите от втория ред (,,на купола отгоре") да се има предвид джамията ,,Ал Акса" или позлатения ,,Купол на скалата". Въпросът за суверенитета на Храмовия хълм е един от най-централните, вълнуващи различните религиозни общности в Ерусалим и все още не е окончателно изяснен! В момента изглежда е изключено проблемът да се реши с дипломатически средства, т.е. без война. Това би било в противоречие и с пророчествата, които се отнасят за апокалиптичния Ерусалим. Те всъщност предсказват, че спорът за свещения хълм ще продължи докрай. Ако стане така и избухне, голяма война - повсеместен пожар - в арабския свят, която би могла да произтече от втората война в Залива през 2003г., тогава наистина е възможно тежко поражение за САЩ. Подобна ситуация ще окаже решаващо въздействие върху позицията на Израел, както естествено и на въпроса, чие владение остава Храмовия хълм. Израелците, които без силния си американския съюзник, ще изпаднат вероятно в много затруднено положение, биха могли тогава теоретично да получат подкрепа от европейците (християни). Ако това се случи, ситуацията с ,,латинския кръст на върха на купола" няма да е далеч от истината. Близкото бъдеще ще покаже.

Във всеки случай препоръчително е да се занимаем по-усилено с предсказанията. Най-известните автори, които са дали мнението си по тази тема (van Helsing, Bouvier, Berndt и други) са посочени в библиографията!

Наред с конкретните твърдения за предстояща война в Близкия Изток има и видения за воденето на химическа война и използването на ядрени оръжия!

Още веднъж ще се спрем на ситуацията с Ню Йорк, защото за негласната столица на САЩ, както вече казахме, съществуват недвусмислени твърдения от различни ясновидци. Признак за това, че предсказаното разрушаване на града е вероятно, очевидно са атаките от 11-ти Септември.

image


Разрушаването на Ню Йорк

След атентатите на 11-ти септември пророчествата за разрушаването на Ню Йорк придобиха съвсем нова светлина. Кой би могъл да си го постави за цел и най-вече кой има техническите и военни средства за толкова мащабен удар? И защо точно Ню Йорк?

Ако разгледаме политическите взаимоотношения в Близкия Изток и ролята на САЩ в сценария, последният въпрос ще намери отговор. Като се има предвид, че подстрекателите са ислямисти, което и досега все още не е доказано, ударите от 11-ти септември имат голямо символично значение! Нека не забравяме, че Ню Йорк се определя от мнозина като тайната столица - и по-отношение на проектите за изграждане на Новия Световен Ред. Всички решаващи инициативи в световната политика и световната икономика идват от Ню Йорк (Уолстрийт, ООН и т.н.). Свързаните с Ню Йорк предсказания в наше време стават централна и реалистична тема (тук само за миг обръщаме внимание на факта, че в своята ,,Книга 3 - Третата световна война", на страница 300, Ян ван Хелсинг още през 1996г. е предвидил това събитие).

Земеделският стопанин от Кремс (род. 1939г.) вижда в началото на Третата световна война локален конфликт на Балканите и унищожаването на Ню Йорк:
,,Наводненията в Средиземноморския район ще бъдат предизвикани от избухвания на ядрени оръжия, които ще започват в по-голяма степен над Адриатика. Трусовете при нас ясно ще се усетят. Вече по време на войната Ню Йорк неочаквано ще бъде разрушен от малки експлозиви, които ще избухнат много ниско. Всичко ще изглежда така, сякаш къщите са отнесени от ураган. Не видях в огнището на експлозията нищо, което да гори. Ще се случи в около обедно време.

Видях всички подробности ясно и ги разбрах необичайно добре. При нас (Австрия) по това време все още няма да има война. Когато за първи път съобщиха по радиото за разрушението, аз тъкмо исках да хапна малко.

В разрушаването на Ню Йорк видях подробности, които човек никога не би могъл да види с просто око. Действието се развиваше много по-бавно от обикновено. Видях града във всичките му подробности. Един тъмен обект падна отгоре върху извиващ се път. Първо имаше отломъци, после и те се пръснаха. В този момент все още не разбирах, какво се беше случило. Първото взривно устройство избухна няколко къщи по-нататък зад една по-голяма, която по дължина беше разположена на брега на морето, другите, погледнати от морето, бяха малко по на юг зад нея.

Къщите не падаха и не се сриваха, а най-често бяха отнасяни от огнището на експлозията цели, само леко наклонени. Конструкцията им се разпадаше направо отдолу. Отпред изглеждаше, като че ли потъват в земята."

След атентатите на 11-ти септември във връзка с тези и други видения на ясновидци се предположи, че в описанията им става дума именно за тези покушения. В тях се има предвид, че пълното унищожаване на световния град Ню Йорк ще продължи на етапи.

Както изглежда, няма съмнение, че причината за атентатите е една: унищожаване на Ню Йорк за отмъщение! Подбудителите може да са от арабско-ислямистки среди. Има и голяма вероятност атентатите да са свързани с ангажиментите на САЩ в Близкия Изток. Трябва да е в отговор на това, което американците са направили на арабите.

image
 
Руският президент Владимир Путин е замислил шокиращ отговор на американските провокации с "противоракетния щит". 100 ядрени заряда ще бъдат разположени на геостационарна орбита (36 хил.км.) точно над територията на САЩ. В случай на необходимост, тези бомби ще се изсипят буквално "от небето" върху американските градове, и нито "противоракетния щит", нито местните ракети "Пейтриът" ще могат да ги прихванат.

image

illuminatibg.blogspot.bg/2016/05/prorochestva-za-sveta-2.htm




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729353
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930