Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2012 09:45 - БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 10513 Коментари: 11 Гласове:
24

Последна промяна: 05.01.2012 07:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

 

Белегът на звяра

Откровение 13

1.                 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

http://estirbg.blog.bg/history/2011/12/18/kartata-na-papa-ioan-pavel-ii-desette-zoni-na-noviia-svetove.868887

4.                 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?

5.                 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца.

6.                 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата.

7.                 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.

8.                 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.

16. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;

17. за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

18. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Откровение 14

9.     И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,

10.  той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.

11. И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.

Звярът вече действува в Народното събрание. Първият етап от осъществяване белега на звяра ще бъде поставяне на чипове под кожата на домашни любимци – кучетата. Който не сложи чип на кучето си, трябва да плаща глоба от 50 до 200 лева. Започват проверки на кучета по улицата. Целта е да се тества системата и да се създаде и обучи персонал за контрол. Също започва да тече технологично време, за да могат хората да свикнат с поставяне на белега, а тоталитарната система на Биг Брадър за тотален контрол да се представя като нещо съвсем нормално и обичайно.

Вторият етап, който ще последва, ще бъде медийна кампания за предимствата на лични карти с чипове. Плащането на стоки ще става все повече с лична карта с чип, здравната карта ще бъде поставена в чипа на личната карта. Заплатата ще се начислява в чипа на личната карта. Полицията ще може да знае къде се намира всеки човек във всеки момент с лична карта с чип чрез GPS система и сателитно наблюдение. Политиката на Дянков за поставяне на касови апарати и на дребни търговци е подготовка за тоталния контрол. За четене на лични карти с чип, обаче, ще бъде нужно специално устройство, което ще могат да си позволят само големи търговски вериги. Затова сега се провежда ликвидация на малки и средни фирми.

Премиерът Борисов заяви: „Въвеждането на нови лични карти с чип няма да е задължително, защото ако го направим задължително, с камъни ще ни бият хората.“ Наистина, няма да е нужно да се сменят картите с нови, имащи чип. Защото много скоро – след година-две и те ще отпаднат. Какъв е недостатъкът на лична карта с чип? Човек може да реши да остави личната си карта в къщи и тогава тоталният контрол се губи.

Третият етап ще бъде задължително поставяне на електронен чип под кожата на ръката или на челото. Който откаже, няма да получава заплата, няма да може да купува стоки от магазин, да си плаща сметките за ток, вода, телефон и парно. Няма да има право да работи и да получава заплата в брой, защото парите ще излязат от употреба. С други думи, такъв човек остава извън обществото и ще трябва да живее в гората.

Който, обаче, позволи да му бъде имплантиран чип, трябва да признае властта на звяра и ще пие от гнева на Божия гняв, казва Откровението.

Изборът е ваш!

 

 

 



Тагове:   откровение,   библия,


Гласувай:
24



1. magicktarot - Привет!
04.01.2012 10:49
Според мен, без да съм фен на конспирациите и т.н., и сега контролът е почти повсеместен. Ако един обикновен човек се опита да направи например терористичен акт - веднага ще бъде хванат. Донякъде е странно защо не хващат истинските престъпници - но можем да подозираме. Без тях няма да има продажби на оръжие, конфликти, страх, огромни финансови обмени и т.н.
В един филм видях впечатляваща интерпретация на "знака на Звяра" (моето мнение за него е съвсем друго, но няма да го казвам) - баркодът! Във филма коментираха: баркодът има три по-дълги двойни черти - в началото, по средата и в края. 3 х 2 = 6. Трите черти всъщност символизират три шестици. (нарочно са само двойни, не шесторни, за да не е фрапиращо). Та, излиза, че всяка стока е маркирана сас знака на Звяра... :)
цитирай
2. penchoan - Права сте. Все повече се налага м...
05.01.2012 00:52
Права сте. Все повече се налага мнението, че палежите на коли става със знание на полицията. Баркодът е част от системата за тотален контрол, а чипът е средството.
цитирай
3. анонимен - Не всичко е загубено :)
05.01.2012 18:21
Споко хора баничките, дюнерите и пиците на парче нямат баркодове, така че Звяра не е всесилен и ще го победим :D Спорна година и много успехи :)
цитирай
4. penchoan - Звярът не може да бъде победен, д...
05.01.2012 20:00
Звярът не може да бъде победен, докато не изтече времето му и докато не си свърши работата на Земята. После ще бъде заключен в долната земя.
цитирай
5. apostapostoloff - Отдавна не ги бях чел тези
06.01.2012 01:56
врели- некипели...
цитирай
6. анонимен - http://antoninus. blog. bg/li...
18.01.2012 20:31
antoninus написа:
http://antoninus.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/12/20/pechatyt-na-boga-sybotata.869828

Чипът е само средство, но за да се разбере белегът, трябва да се схване какво е божият печат.


..подозирам трябва да се кланяме (буквално!!)на бога колкото се може по често...съботен ден пък го почети по твои начин не знам как...и според мен е поклонението до земята, него да признаеш!!!...имах съновидение(никак не беше нормален сън!!!) че бях в рая аз поклонил се до земя санувах и други деца като мен правеха същото...преклоних глава пред бога и тои ми отвърна със същото...после ми дадоха гомямо нещо като консерва вътре имаше бяла дреха за мен..забравих да спомена 4е аз и други деца бяхме мургави голи....
цитирай
7. анонимен - Rock N' Roll
29.02.2012 22:33
http://www.youtube.com/watch?v=Un1Q2JMPPyQ
цитирай
8. liliyanaandreeva - Така са правели и на предишната Земя ...
27.03.2012 23:53
Така са правели и на предишната Земя в предходните Слънчеви системи. Затова е останал блед спомен от отминалите времена,та индусите си слагат червена точка между веждите на челото, което е ритуал по аналогия за поставяне на чип! Не случайно и кастовата система на робовладелското общество се появява първо в Индия!
цитирай
9. penchoan - Индусите слагат белег на мястото на ...
28.03.2012 08:39
Индусите слагат белег на мястото на третото око. То е било отворено преди потопа и индийците са имали спомен за онова време. Този белег няма нищо общо с белега на звяра, който се предсказва в Откровението и у нас вече започва да се прилага върху кучета, а в някои държави и върху хора.
цитирай
10. анонимен - za temata
24.04.2012 02:58
mnogo se plasha az ot tova vqrvam si v bog toi sashtestvuva i ne biva da priemame implanta 666zashtoto direktno ni otvejda v ada a ot tam nqma spasenie ot jivota ni na zemqta ima ama ot tam nqma tam e vechni maki taka pishe v bibliata.
цитирай
11. анонимен - po temata za belega na zvqra
06.07.2012 11:24
li4no az mnogo se radvam 4e ot maika si imam 10 dka gori v Balkana.predpo4itam da umra svobodna ,dale4e ot sistemata.ako trqbva da robuvam to s radost priemam da se nari4am RAB BOJII.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 556319
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930