Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2012 14:04 - САЩ се превръщат във «фашистска система» начело с правителството и едрия бизнес
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 3757 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 04.03.2012 14:06


 Last updated at 7:02 AM on 19th February 2012


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2103295/Ron-Paul-says-U-S-turning-fascist-state.html#ixzz1o9Gbmyjj

... ТОВА ГО КАЗВА КАНДИДАТЪТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ !!!

Рон Пол: САЩ се превращат във «фашистска система» начело с правителството и едрия бизнес

 ("Daily Mail", Великобритания)

 

Рон Пол (Ron Paul) предупреди, че САЩ "се превръщат във фашистка система", начело с правителството и търговските компании.
image
Кандидатът за президент на Републиканската партия направи такова смело изявление по време на митинг в събота, което привлече вниманието на гостите на тържеството в близост до Републиканската партия.


Тексаският конгресмен говори пред хиляди хора в
Union Station в Канзас Сити, докато партийната върхушка обядваха с пържола от другата страна на улицата, по време на годишния конгрес на републиканците от щата Мисури.


По това време, републиканците от щата Канзас проведоха подобна среща в предградие непосредствено до границите на щата.

Пол организира своя митинг в Националния музей на Първата световна война, твърдейки, че САЩ са се отклонили от правилния път преди около 100 години в ерата на президента Удроу Уилсън.

Уилсън преведе страната през Първата световна война, и претърпя провал в опита си да направи САЩ член на Обществото на народите, предшественик на ООН.

"Ние се отклонихме от принципите на тази страна - каза Пол. - И сега вървим към формиране на фашистка система, която е комбинация от правителството, едрия бизнес, авторитарно управление и нарушение на човешките права за всички американски граждани ".

image
Въпреки че организаторите на кампанията са били запознати с нея, след речта си Пол каза на репортерите, че той не е бил осведомен за това, че неговия митинг съвпада по време с провеждането на традиционните мероприятия за членовете на Републиканската партия на Мисури и Канзас, където губернаторът Боб Макдонъл на Вирджиния
(Bob McDonnell) - вероятният кандидат за вицепрезидент  излезе с програмна реч.


Няколко представители на Републиканската партия напуснали банкета, за да вземат участие в срещата на Пол.

Сред тях е бил Ралф Манян (
Ralph Munyan), член на комитета в окръг Канзас Сити, който изрази съгласие с предупреждението на Пол за опасност от "фашистка система", подкрепи обещанието му да прекрати участието на САЩ във войни на чужда територия, както за изявленията му, относно наркотиците.


"Неговата външна политика – това е политика на мир" - каза Манян.

Пол многократно изрази критика относно неотдавна влезлия в сила закон, приет с внасяне от президента Барак Обама, който изисква арест от военните власти на всеки гражданин, заподозрян за връзка на "Ал-Кайда" или участващи в разработка на план за атака срещу Съединените щати. Самият Обама заяви след подписването на това законодателство, че неговата администрация няма да позволи да се извършва задържане на американски граждани без съдебна заповед.

 




Гласувай:
11



1. zaw12929 - Той казва:
05.10.2012 19:28
вървим към формиране на фашистка система, която е комбинация от правителството, едрия бизнес, авторитарно управление и нарушение на човешките права за всички американски граждани ".

Пропусна, че са се превърнали в световен полицай, който иска само ред по американски... те да обират пая, на материалите, да привличат младите обучени синове на държавите... да печатат долари без покритие... а той какво ще
промени освен да смени Обама - ще си прибере ли войската ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 556393
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930