Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2013 09:15 - ТЕЛЕГОНИЯТА
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 5293 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Представа за телегонията има още при Аристотел. Дори може да се твърди, че в миналото хората са имали по-сериозни познания в тази област. Той предполага, че признаците на индивида или животното се наследяват не само от неговите родители, но и от другите мъжки екземпляри, от които неговата майка е имала предишни бременности.

Целта на брака е създаване на здраво потомство и почти всички хора встъпили в брак искат да имат деца. Обаче не всички знаят, как влияе на здравето на потомство им девствената чистота, че именно от нея зависи, какви ще бъдат децата ни. Нашите предци са знаели това. Те забелязали, че от„лесна” жена не може да излезе добро потомство. Затова нравствено падналата девойка e била смятана за развратна, недостойна за омъжване. Опазване на девствеността до брака все още се спазва в множество мюсюлмански държави и цигански племена. Само до преди няколко десетилетия и у нас се е държало на запазване на девствеността до брака.

Сега връзката между девствеността и качеството на потомството е обяснена, защото генетиците открили през миналия век явлението телегония. То се заключава в това, че решаващото влияние върху потомството на жената оказва първият мъж в живота й. Именно той, а не бъдещият баща на детето, залага генофонда на потомството на всяка жена, независимо кога и от кого тя ще роди децата си. Този, който е отнел девствеността й, става нещо като генен баща на бъдещите деца на жената. В действителност не само първият мъж, но и всички други преди бащата на детето оставят свои следи в бъдещата майка, но първият мъж заема най-значимо пространство в свободната девствена област на жената. Биологичният баща също оставя следа, но тя не винаги е доминираща. Може да се предположи, че всеки полов акт оставя генетична следа в астралното тяло на жената и тази информация се запазва и натрупва до момента на бременност и раждане на детето.

Доминирането на първия самец, наследствените качества на който се проявяват в потомците, известно в науката под името телегония, за първи път е описано от Чарлз Дарвин с кобилата на лорд Мортън. Кобилата от чистокръвна върховна английска порода, с експериментална цел за първи път била тествана да бъде заплодена от разновидност на африканска зебра. Преди около 150 години коневъдите, които развъждали новите породи коне, искали да кръстосат кон и зебра с цел повишаване на издръжливостта. Но експериментите се оказали несполучливи – не се получило нито едно зачеване. Опитите били прекратени. Обаче след няколко години кобилите, използвани в експериментите, започнали да раждат жребчета с ивици, въпреки че били заплодени от породисти жребци. Зашеметеният научен свят нарекъл явлението телегония.

Природолюбители, които развъждат папагалчета отдавна са установили, че за да се получи здраво и жизнено потомство са нужни двадесетина оплождания на самката от различни мъжки папагалчета. Хора които се занимават с отглеждане на кучета знаят, че ако една чистопородна женска кучка се сноши дори само веднъж с помияр, тя никога после няма да може да роди чистопородно потомство.

Тогава, преди 150 години, съвременниците започнали да задават следния въпрос на физиолозите: „Разпространява ли се ефектът на телегонията сред хората?”. На учените не им трябвал нов стимул, за да се заемат с тази работа. Започнали се интензивни физиологични, антропологични, социологически изследвания и даже експерименти, разбира се, когато имало възможност за това. И след многобройни дългогодишни и разнообразни експерименти безпристрастната наука твърдо заявила: „Да, ефектът на телегонията се разпространява и сред хората, при това в много по-силно изразена форма, отколкото в света на животните”. Това е така, защото човешката мисъл е много по-силна от мисълта на животните.

Думата телегония произлиза от теле - далеко и гони – раждане и представлява наука, която утвърждава, че на потомството на женския индивид влияят всичките и` предишни полови партньори. Девойките обезателно трябва да знаят всичко това, за да избегнат в бъдеще непоправими грешки. В училищното образование трябва да се изучава телегония и нейните последици за обществото.

Навремето в Съветския съюз, четири-пет години след Олимпиадата в Москва през 1980 г. много русокоси омъжени след Олимпиадата жени, родили цветнокожи бебета, от иначе също така светлокожи мъже. Оказало се, всички те са имали сексуална връзка по време на Олимпиадата със цветнокожи спортисти. Още по-странно е, че една от въпросните девици родила бяло момиченце, което след време от бял мъж, дало живот на мулатче.

Подобни събития се случват в дните на VІ Световен фестивал на младежта и студентите в Москва през 1985 г. Не е много ясно как делегациите от Воронежка област и от една африканска страна са се срещнали и какво е станало.         

Ясно е обаче, че млади девици от Воронежко са правили секс с африкански младежи. Минало време и момичетата от Воронежка област се омъжили за местни момчета. И всичко щяло да е както трябва, ако не се родили след време от бели бащи няколко мулатчета. Известно е, че дори няколко години след извънбрачните връзки с пътуващи гастрольори на международни фестивали и спортни олимпиади, руски девойки започнали да раждат от белите си, генетично здрави съпрузи деца, които не приличали нито на майката, нито на бащата, а на предходния си, понякога цветнокож „генетичен баща”.

Причините за появата на такъв тип „юнаци” била генетическата мутация на хромозомната верига от извършената преди много години извънбрачна връзка, която впоследствие станала причина за семейните трагедии. Защо да крием, че неомъжените девойки и проститутките, (обслужващи предимно чужденци), днес често даряват на законните си съпрузи скритите плодове на предбрачните си полови връзки – наркомани, токсикомани, хомосексуалисти или психически непълноценни и душевноболни деца.

Телегонията може да се нарече още наука за девственоста. Оказва се, че не е толкова важно кога едно момиче губи девственоста си, а от кого.
Случайно ли е, че природата е създала химена?  Нищо в природата не е случайно в този смисъл.

Според специалистите, които почнали изучаването и изследването на явлението телегония през миналия век, за жената има огромно значение кога, как и с кого започва своя полов живот и дали това ще бъде единствения и` сексуален партньор. Оказва се, че родният баща на детето всъщност не е действителния генетичен баща. Детето носи генетичната информация на всички мъже, с които жената е имала полови контакти, като най-силно влияние оказва винаги първият мъж в живота и. Човекът отнел девствеността на жената е в най-голяма степен генетичен баща, независимо от това кога и от кого ражда после жената децата си.     

Телегонията е част от науката Енерго-информационната генетика, с която се занимават и правят изследвания в тази област учени и генетици от редица страни. А причината да не се разгласяват резултатите от тези изследвания е съвсем ясна. Представете си целия шум и шок сред сексуално разкрепостеното западно общество в резултат от опитите за въвеждане на Новия световен ред. Не случайно на запад се проведе сексуална революция, с цел разлагане и деградация на обществото, което с всеки изминал ден непоправимо се изражда. За съжаление, прави се много малко в науката, а повече средства се хвърлят не в научни лаборатории и научни центрове, а в ... Холивуд. Възпрепятстването на финансиране за изследвания в телегонията се съпровожда с продуциране на гигантски бълвоч от филми и видео, проповядващи безогледен промискуитет (безразборни сексуални контакти). 

Некои германки, задушени от нуждите и лишенията на световната криза от 1929 г., не издържали тежките страдания, ставали наложници на богатите евреи преди началото на Втора световна война. И това не са били единични случаи, което дало в ръцете на германските учени богат материал за генетико-психологически изследвания. Доста внушителни сведения за последствията от връзките на германски жени с евреи събрал и обобщил известният редактор и издател на популярния германски вестник «Дер Щюрмер» Юлиус Щайнер. В събраните от него заключения неоспоримо се доказва, че даже еднократно сношение с евреин, води до загуба у германката на психологическите особености на германския характер. Децата на такава германка губят расовата си чистота, а с нея и арийския си Дух. И самата тази жена се превръща в изгубена за своя народ, практически безвъзвратно. Особено пагубно се отразява това на арийската жена, ако евреинът е бил първият и мъж. Да се обвини Юлиус Щайнер в "зоологически антисемитизъм", както обикновено се прави, няма шанс да се получи, защото на бесилката на която той бил обесен 1947 г. висела табелка с истинското му еврейско име "Адам Голдберг".

Механизмът на телегонията за сега е неизвестен за науката. Има няколко хипотези. Докторът на медицинските науки С. Казаринов счита, че генетичният материал от първия мъж, се абсорбира в родовите пътища на жената, променя наследствения и апарат, а тази промяна се запазва за цял живот и неизбежно се предава на потомците. Според друга хипотеза сперматозоидите се запазват жизнеспособни няколко месеца в тялото на жената. Според трета хипотеза, ДНК на спермата има свойства да формира в репродуктивните органи на жената неизвестни до сега видове памет – солитонна, холографска и поляризационна. Теоретичните закони на генетиката, както и генетически контролируеми експерименти напълно отхвърлят телегонията.  На първо място пренасянето на генната информация се приема като механично действие на органично ниво. На второ място определени сили на мрака от много години хвърлят големи средства, за да убедят обществото в „ненаучността” на телегонията.

При обяснението на телегонията има окултни аргументи. При полов контакт се получава взаимно проникване на аурите на партньорите. Заедно с това се осъществява информационен обмен между аурите и чакрите на сексуалните партньори. Астралните тела на партньорите влизат във взаимодействие и всеки полов акт, всяка мисъл по това време оставя отпечатък от гените на мъжа върху астралното тяло на жената. Всеки жена в бъдеще носи в себе си наследствена информация от всички сексуални партньори, с които е била. При това се поема не само генна информация лично от мъжа, но и характерни особености от характерите от няколко поколения от неговите предци.

По тази причина, когато е трябвало да дойде Христос на Земята в човешко тяло, не е било възможно идването Му да стане чрез вселяване на Неговия Дух в чуждо тяло. Наложило се да се извърши оплождане със силата на Светия Дух от непорочен мъж от друго измерение върху избраната и подготвяна от няколко поколения девица. Целта е била да се елиминират негативни качества от поколенията в миналото, които неизбежно би оставил всеки индивид от нашия свят.

Обратно, за идването на Антихриста се изискват наличие на всички възможни човешки пороци и негативни качества като агресивност, жестокост, лукавство, безскупулност, безмилостност и др. от редица поколения, които да бъдат отпечатани в астралното тяло на майката. Нострадамус пише, че той ще бъде роден от пропаднала жена в испанския град Фигуерас.

9.X.

В крепостта на Фигуерас в един мъглив ден

пропаднала жена ражда един абсолютен владетел.

След смъртта му ще му дадат името “земен смерч”.

Никога един владетел не е вилнял по-страшно в провинцията си.

За друг пример, да разгледаме биографията на известната певица Едит Пиаф. Тя е родена от улична певица, проститутка. Заедно с певческия талант на майка си, тя наследва всички пороци от нейните любовници. Превръща се в алкохоличка и наркоманка. Твърди се, че е имала над 2000 любовника. Единствената и` дъщеря умира на три годишна възраст, а Пиаф умира от цироза на черния дроб на 48 години.

Именно в тази особеност се състои огромната отговорност на жената като майка. Отговорността пред децата и обществото е на майката, защото ако съпругът, макар че е биологичен баща на децата им, не е първия сексуален партньор, то тогава липсва достатъчна сплотеност в семейството, обич и духовна връзка между бащата и децата. Много проблеми в съвременните западни семейства между родители и деца (нормално семейство с двама биологични родители), и особено на ненавистта между бащи и деца се дължат именно на това,че ако жената е имала предишни сексуални контакти с други мъже преди да се ожени за родителя на децата си, децата инстинктивно не чувстват биологичния си баща като истински родител. Не ги свързва духовната връзка между истински родител и дете.

В някои редки случаи предбрачният опит в половия живот може да окаже положително влияние на потомството на жената, но при условие първият партньор да е бил от по-качествено потекло от втория биологичен баща. Девойките трябва да избират много внимателно мъжа, който ще им отнеме девствеността. И ще е най-добре за бъдещите им деца, да обичат мъжа с когото започват половия си живот.

Ако както мнозинството хора нямате никаква представа какво означава телегония, това е нормално. През последните два века някой внимателно и вещо е заличавал от всички библиотеки и научни издания по света всичко отнасящо се до това знание. Прочистени са всички, всички източници, по целия свят - научни трудове, позовавания, препратки, библиотечни регистри,  анотации, реферативни справки и прочие. Някаква невидима ръка почти е успяла да превърне телегонията в езотерично знание.

Учителят Петър Дънов също потвърждава телегонията:

 Ние не можем да избегнем последствията на причините. Мислим си, че нашите мисли и желания не упражняват никакво влияние; а всъщност всяка мисъл, колкото слаба и да е, упражнява влияние. Мойсей, мисля, казва във Второзаконието, че Бог въздава за престъпленията до четвърти род. В 100 години едно престъпление трябва да се ликвидира. Тези, които са изучавали закона, са забелязали следното нещо: ако някоя черна жена има сношение с бял мъж, в първото поколение може да се роди бяло дете и ако не във второто или третото, в четвъртото непременно ще се роди черно дете. Ако се роди в началото, добре – ще свърши кармичността. Законът действа и обратно: ако бяла жена има сношение с черен мъж, черното дете може да се роди в началото и ако не се роди тогава, то след 100 години непременно ще се роди. И чудят се хората: „Откъде Господ ни е дал това черно дете?“ Някоя ваша прабаба преди 100 години е имала сношение с черен мъж. Този закон работи и в нашите чувства и мисли. Седите денем и ви се явява лоша мисъл. Защо? – Преди 100 години вашата душа е имала сношение с черен мъж. Този черен мъж ние наричаме дявол. Едно лошо ваше желание, то е също ваше дете. Този закон на кармичността е строг; ние трябва да се пазим добре, защото не можем да избегнем последствията.”

Великден, беседа държана на 22 март 1915 г.

Знания за телегонията със сигурност са били известни на онези български жени, които честваме на Бабин ден. Не е чудно, че превръщането на Бабин ден в ден на родилната помощ е блед спомен от превръщането на телегонията в изгубено знание.

Разпадането на семейството като ценност, развратът, извращенията, насилието, генетично обременените и болни деца, безплодието, хомосексуализмът, стерилитетът, раждането на все повече деца с вродени генетични заболявания и с всякакви уродства, липсата на морал и физическо здраве, все повече индивиди с болна психика са все резултат от този безразборен секс. Насилието и сексуалните извращения вътре в самите семейства се следствие точно на този безразборен секс преди раждането на децата.

Статистиката в Русия е тревожна: 98 процента от отчитаните напълно успешни майки са имали предбрачни връзки. Не при всички генетическото влияние е силно изразено, но цялостната картина не е радостна. През миналата година на хиляда новородени 53 са били недоносени. Непрекъснато се снижава теглото на бебетата. На хиляда новородени се падат 174 генетично увредени. Накъде повече? Какво е това, ако не е израждане на нацията? Достатъчно е да се каже, че само в 3,5-4 процента от децата липсват психически и физически отклонения.

Още един красноречив факт. Най-висока раждаемост, най-ниска детска смъртност и нищожен процент наследствена патология се наблюдава сега в Калмикия, Карачаево-Черкасии, Кабард, защото там са в сила националните и религиозни забрани. Практически няма до брачни и извънбрачни връзки. Нищо добро не чака децата родени от жени,които са били принудени да правят секс против волята си.

В западна Европа, най-вече в държавите Германия, Холандия, Дания се обсъждат закони, разрешаващи инцеста – секс между деца и родители, а ненормалните хомосексуални бракове вече са факт в някои страни. В училищата се пропагандира секс с презерватив, като гаранция за предпазване от венерични болести. Презервативът, обаче, не спира проникването на аурата на мъжа в аурата на жената и отпечатване на информация на духовно ниво.

Ако жените знаеха, че здравето, щастието и бъдещето на децата им зависи от това колко партньори са имали преди да родят, дали толкова охотно и лекомислено щяха да се отдават на секс с първия срещнат?

В някои религии като юдaизма е важна майката, а не бащата. Смята се, че чрез майката се наследяват поколенията. Защото както се казва, не се знае кой е действителният генетичен баща, но майката е сигурна коя е.  И Учителят казва, че жената ще спаси света – как? По пътя на селекцията. Както в миналото са били унищожени Содом и Гомор, а са оцелели семейството на праведния Лот, така в бъдеще генетично увредените поколения ще измрат и изчезнат, а ще се оцелеят моралните и праведните.

 

 

 

19 септември 2013 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Гласувай:
21. milady - Благодаря ви!
21.09.2013 14:21
Любима тема! Не ви срещам често.Успехи и здраве да е !!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 559957
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031