Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2010 10:05 - Загадката Нибиру
Автор: penchoan Категория: Други   
Прочетен: 12945 Коментари: 22 Гласове:
-1

Последна промяна: 27.05.2010 16:46


 

 

 

    ЗАГАДКАТА НИБИРУ

 

Самият факт, че напоследък все по-често се пише и говори за планетата Нибиру, говори за наближаващото време на развръзка и промени. Все повече хора се интересуват и все повече фантастични небивалици се измислят. Но най-важните факти и дати са скрити и запечатани със седем печата. Св. Йоан казва:

Откр.1;3. “Блажен, който прочита, и ония, които слушат думите на това пророчество и пазят написаното в него; защото времето е близо.

Откр.10;4. И след като седемте гръмове издадоха , аз щях да пиша, но чух глас от небето, който каза: Запечатай това, което изговориха седемте гръмове, и недей го писа.”

На първо място трябва да се каже, че Нибиру е една огромна планета, дори я наричат „Черно слънце”, защото излъчва във високочестотен диапазон. Вибрациите на Нибиру повишават излъчването на нашето Слънце. Затова „глобалното затопляне”, около което се шуми напоследък се дължи главно на приближаване на Нибиру, а не толкова на отделяните емисии на СО2. Доказано е статистически, че най-ниски температури в света е имало преди 1800 години, когато Нибиру е бил най-отдалечен и е заобикалял Духовното слънце Немезида. Учителят дава следната информация:

„В новите времена откриха Нептун, Уран и сега са открили още планети. Едната е голяма, както земята, а другата предполагат да е шестнайсет пъти по-голяма от Юпитер, пет хиляди пъти по-голяма от земята.”

Двадесет и трето утринно слово
4 април 1943 г., неделя, 5 ч. сутринта
София – Изгрев

Очевидно се говори за планетите Вулкан и Нибиру . За 11 планети плюс Слънце и Луна са знаели жреците на Шумерите, знаел е и Мойсей. Официалната астрономическа наука знае и съобщи за откриване на Нибиру, но от 6-7 години пази мълчание, докато Вулкан все още е непознат за науката. Нибиру не може да се наблюдава с обикновен телескоп, колкото и да е мощен. Необходим е радиотелескоп с филтри за инфрачервени лъчи. Досега НАСА е съобщила за 4 изстреляни спътника (а може да са повече от 4), снабдени с инфрачервени телескопи, основното предназначение на които е да наблюдават Нибиру. Защото Нибиру се намира на юг от екватора и не може да се види от Европа и Северна Америка, а само от южното полукълбо и от космоса. Когато Учителят казва „по-голяма планета”, се разбират съотношения едновременно на маси и на обеми. Съществува някаква приблизителна закономерност в отношения на маси и обеми за преобладаваща част от небесните тела. Съвременната астрономия още не знае какви са действителните маси на планети и звезди, защото още си служи с остарели неприложими за космоса гравитационни закони на Нютон и Айнщайн.

За пример ще дам, че никой на Земята не знае действителната маса на Слънцето. По околни данни, цитирани от Учителя, може да се пресметни с голямо приближение, че масата на Слънцето е от порядъка на 10 000 пъти по-голяма от изчисляваната по Нютон или около 2.1034 кг. По мои груби изчисления е възможно Нибиру да притежава маса достигаща до 1/20 от масата на Слънцето. Става въпрос за нещо невъобразимо, несравнимо и чудовищно за мащабите на Слънчевата система. Радиусът на Нибиру е от порядъка на 180-200 хиляди километра и планетата притежава висока плътност. За масата на Нибиру може само да се гадае, но със сигурност тя превъзхожда от няколко пъти до стотици пъти масите на всички планети в Слънчевата система, взети заедно. По размери Нибиру е над сто пъти по-голям от Луната. Когато преминава на юг, поради голямото разстояние ще се вижда като една малка луна, ще се вижда с диаметър около 1/3 от диаметъра на Слънце или Луна. Затова Нострадамус нарича Нибиру „чудовище”:

34.III.

Когато слънчевото затъмнение се забележи,

посред бял ден ще се види чудовището.

Тук Нострадамус има в пред вид слънчевото затъмнение на 11 август 1999 г., по време на което трябваше да се види Нибиру. Отлагането на събитието с повече от 10 години говори за огромните сили, с които разполагат ангелските йерархии. На първо място планетата, оставена да се движи сама по инерция, би се сблъскала със Слънцето. Затова траекторията и` се насочва от разумни сили в един относително много тесен коридор, по който трябва да премине. Тази траектория не е произволна, не може да се премине от вътрешната страна на Марс или Земята. Ако премине по-близо до Слънцето, орбитата рязко ще се свие и ще се сблъска с него. Би произлязла страшна катастрофа, след която Слъцето ще престане да свети. Ако премине на по-голямо разстояние, Нибиру ще отлети в космоса и няма да се върне в орбита около Немезида. По интересен е въпросът как и с какви сили „чудовището” Нибиру е задържан неподвижно в космоса в продължение на 10 години?

За Бога няма нищо невъзможно, ето едно доказателство за Неговото съществуване и мощ. Планетата Нибиру е населена с великани, наречени в Библията нефилими, а в Шумерския епос – анунаки. Смята се, че те са една изостанала раса, която в материално отношение е по-развита от земната цивилизация, но низша в духовно отношение.

В последните години се появиха твърде много книги и статии, писани под диктовка, получили от английски названието ченелинг. В тези писания не се знае обикновено кой е източникът и от 25% до 75% от информацията в тях представлява дезинформация, като отначало целта винаги е да се предизвика доверие в читателя, за да може той в един решителен за него момент в личен или обществен план да бъде манипулиран. Няма случай досега книга, статия или интернет сайт, които да правят изключение от това правило. Когато целта на манипулацията се разбере, вероятността да се отсее лъжата от истината значително се увеличава, но последиците могат да бъдат фатални за жертвите в някои случаи. Дори източникът да е добронамерен, той седи на твърде ниско ниво, за да принесе информацията някаква полза. Най-вероятно информацията идва от седалището на Черната ложа – Шамбала в Тибет. Подобни писания наливат вода в мелницата на г-н Огнян Ценов и във всички случаи поддържам неговите твърдения, че спиритичните контакти и писания са опасни и не са Богоугодни.

От този род дезинформация са смешните твърдения, че жителите на планетата Фаетон създали Нибиру, т.е. как мишката родила слон или един Франкенщайн, който после унищожил създателите си, както и че Нибиру сега се намирал на 15 000 светлинни от Земята, но щял да мине да ни посети през септември 2010 година, ако излъчваме лоши мисли. Очевидно „Господът”, който ни съобщава това, е бягал от часове да рита топка, когато е трябвало да учи математика в божественото училище.

Къде е тук уловката? Целта на Черната ложа е да ни приспи с лъжливи твърдения, че тежестта на прехода зависи само от нашите светли мисли и от нищо друго. Истината е, че човечеството трябва да плати негативната си карма, преди да влезе в Новата култура. Събитията, предсказани от Нострадамус, Откровение и пророците вече са се случили в астралния свят и не подлежат на значителни промени. Ясно е казано, че в Новия Йерусалим – символ на Новата епоха ще влязат само тези, които са записани в Книгата на живота, останалите ще получат такава възможност след като изплатят и ликвидират кармата си в огненото езеро. А тази книга се пише от как свят светува.

Откров. 21;27. И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето.

Същият „Господ” би трябвало да знае, че Нибиру е част от друга слънчева система, която няма нищо общо с Немезида и че не може всичко да се свърши до 2012 година. Препоръчвам на „Господа” да прочете Библията, където се казва в Даниил 12:

11.”И от времето, когато се премахне всегдашната (нещо, което още не се е случило б.а.), и се постави мерзостта, която докарва запустение; ще има хиляда и двеста и деветдесет дни.

12. Блажен, който изтърпи и стигне до хиляда и триста и тридесет и петте дни.”

Днешната икономическа криза съвсем не е „програма на злото”, а е естествено развитие на нещата. Както хората и планетите се раждат, остаряват и умират, така и цивилизациите остаряват и умират, за да отворят път за раждане на новите. Кризата няма да свърши, преди да се роди Новата цивилизация, символизирана с бременна жена в Откровение. Тя ще дойде след като започне и завърши преходът с неговите 1260 дни, докато през това време ще се даде власт на Антихриста да владее света и да тъпче Йерусалим.

Много хора си мислят, че Нибиру ще премине набързо, ще измести земната ос и ще се върне обратно в космоса. И ние тутакси ще преминем в Новата епоха и ще пляскаме с ръце. Да, ама не, по думите на един известен журналист. Както един майстор на билярд обикаля масата, пресмята всички възможни ходове и варианти, накрая нанася удар с щеката и следва серия от изчислени сблъсъци, така Бог е съставил цяла програма от гравитационни взаимодействия между планетите, която от начало до край продължава около три години и половина, описани като време, времена и половин време. В Даниил се говори за 1335 дни, в Откровение се споменават 1260 дни или 42 месеца. Тези числа имат и други значения в милиони години, но са валидни и за последното време. До 2012 година остават около 990 дни. Така, че вече няма вариант всичко да приключи до началото на 2012, а дори и до края на 2012 година.

Само че планетите, за разлика от билярда, никога не се сблъскват челно една с друга, а си взаимодействуват гравитационно от разстояние. Това време от три години и половина ще бъде голямо изпитание за човечеството – време на войни и катаклизми. Учителят казва: „Към края сме на второто пришествие. Не второ пришествие, но съдба на света иде за онова лошото поведение, което хората имат.”

Защо времето за гравитационно взаимодействие е толкова дълго?

То си е съвсем нормално, причината е, че съвременната наука не знае почти нищо за гравитацията. Скоростта на земната гравитация е равна на I космическа скорост за Земята, която е 7,9 км/сек. Подобна или близка е скоростта на гравитацията между Земя и околните близки планети. Съответно скоростта на взаимодействие между Слънце и планети е от порядък на I космическа скорост на Слънцето – около 430 км/сек. Колкото по-голяма е масата на космическото тяло, толкова по-голяма е скоростта на носителите на неговата гравитационна връзка. Затова взаимодействието между Нибиру и Слънцето се осъществява със светлинна скорост, между Слънце и планети със скорост 430 км/сек, а между планети и сателити със скорост около 8 км/сек. Връзката на Сириус например с централната звезда на Галактиката се осъществява от частици, движещи се със скорост милиони пъти по-голяма от светлинната.

Както Нютон, така и Айнщайн не са знаели това и не са успели да създадат теория за гравитацията, а само някакви емпирични математична зависимости, които се оказват грешни и при двамата. Айнщайн изказва предположение, че гравитацията се движи със скорост, равна на светлинната, но без никакво основание или доказателство. Той напълно игнорира влиянието на етерните частици и измисли термин „изкривяване на пространството”, понятие напълно лишено от физически и логически смисъл, но то и досега се повтаря от хора, които не могат да мислят със собствената си глава. Тази недомислица е само един частен случай, който продължава да пълни учебниците и скоро ще се опровергае нагледно. Днешната астрономична наука не е в състояние да изчисли със задоволителна точност масата на нито едно небесно тяло, без Земя и Луна.

Какво ще се случи след прехода? Хората ще бъдат щастливи, ще живеят в свят без болести, без престъпност, без съдилища и затвори, без експлоатация и частна собственост, ще забравят всичко, през което са преминали и дори няма да имат желание да си припомнят времето на колективна лудост. Ще се сбъдне предсказанието на Христос за днешните градове: „Камък върху камък няма да остане.”

И тогава ще има ясновидци като Едгар Кейси, ще има и скептици. Ще има хора от новата раса и хора от старата бяла раса. Ясновидците ще казват на човек, който оре нивата си: Тук, на тази нива се намираше Прага или това поле преди беше София. Ще си спомнят за съществуване на големи градове с високи сгради от бетон, алуминий и стъкло и че са били задръствани от потоци димящи коли, били са центрове на престъпност и наркомания.

Както днес скептиците не вярват, че преди 60 000 години на земята е живяла много по-развита цивилизация от нашата, посещавала други планети с космически кораби наричани „огнени змейове”, така след десетина години скептици ще питат:

„Защо няма никакви останки от тези гигантски градове, от колите и корабите? Къде са ви доказателствата? Според нас диваците от ХХ век са живяли в дървени къщи и сламени колиби, които са изгорели, затова никакви следи не са останали.”

Историци ще оспорват ясновидците, че е съществувала развита цивилизация. Ще се открият хранителни отпадъци в найлонови торбички из някоя дълбока пещера и ще кажат: „Народите от миналия век са произвеждали консерви в метални и стъклени кутии, употребявали са животинска храна и даже са имали писменост.”

Ако намерят някой GSM в пещерата, вестниците ще пишат: „Намерен беше малък апарат с неизвестно предназначение, с многобройни клавиши и инсталирана електрическа батерия в него. Според първите проучвания се касае за апарат, предназначен за дистанционна комутативна връзка. Елементите  в уреда са изпълнени по висока технология, което несъмнено говори за извънземния му произход и за посещения на Земята от чужди цивилизации.”

 

 



Тагове:   Нибиру,


Гласувай:
0



1. trip - хубава статия, само не разбрах кой е ...
30.08.2010 13:51
хубава статия, само не разбрах кой е учителя или по - точно кой визираш?
цитирай
2. penchoan - хубава статия, само не разбрах кой е ...
30.08.2010 15:39
trip написа:
хубава статия, само не разбрах кой е учителя или по - точно кой визираш?


Става дума за Учителя Петър Дънов, който е въплащение на Духа на Истината. Като такъв, той е най-достоверният източник на информация, с която може да разполага един изследовател.
цитирай
3. trip - предполагах, че точно за него става ...
01.09.2010 09:01
предполагах, че точно за него става дума. мерси.
цитирай
4. ahey - За всички любими приятели , братя и сестри
02.09.2010 14:56
Приятели, братя и сестри, напоследък много се говори за така наречената "планета" Нибиру. Много предсказатели говориха и говорят за нея, но каква е истината която още се крие!? Искам да споделя това което знам и ваш е избора дали да го препратите или да го кажете на близки и приятели.
Нибиру не е само планета, това е един искуствено направен кораб, който се владее от сили непознати или малко познати на хората.Някои ги наричат Нефилими, и са прави. Това са онези войни на Луцифер, които слезнаха и направиха смешението с човешките жени преди хилядолетия. Да, те са великани спряма нас, знаете че са открити много от техните останки тук на земята. Но нека да не говоря за това. Исками се колкото е възможно повече хора да съберат в себе си любовта и вътре в себе си и чрез молитвите към Отеца, да отправят силата си за промяна на нейната орбита или за нейното ликвидиране преди да дойде много близо до нашата красива планета. Нали никой от вас не иска страдание, и да наблюдава разрушителното влияние от нейна страна.
Този огромен космически кораб, който е покрит замаскиран с определена почва, служи за разрушаване а не за съграждане. И ако ние обединим силите си, ако ние се обединим в едно Цяло, то знайте, че заедно с нашите Светли Братя ще успеем да предотвратим гибелното положение както на земята, така и на хората. Знам, че много хора ги е страх и са се паникьосали от това което може да се случи. Но повярвайте - страха произвежда слабоста и тогава ние не можем да бъдем борбени. Само силата и вярата ни в смелостта, може да провокира негативните събития които ни очакват. Знае се че правителствата на " големите " страни пазят всичко в тайна. Но ако ние мълчим и се страхуваме, то значи, че сами се предаваме, а аз знам, че в името на живота, в името на децата, в името на нашето светло Сега, можем да направим всичко. Бог чака да види, готови ли сме за едно Цялостно обединение или - не. От нас зависи всичко.
Ще си позволя да ви дам една молитва, която всеки ден в 12 ч всеки да е казва с вяра и отворено сърце.Вярвам, че всички ще послушате сърцата си. Бог да бъде с нас.

Отче Наш, Свята Троице, към Тебе отправяме нашата молба. А тя е, да помогнеш на нас и на цялата Слънчева система и на всички същества, които живеят и ти служат с любов към Теб, за закрилата Ти на нас от злото и лукаво промишление на тъмнината, която иска да ни погуби. Отче,Свята Троице, знаем, че Ти можеш всичко. Знаем, че ние сме твои деца, а един Баща-Майка- Син, не може да остави децата си да страдат и да бъдат погинати. Вярваме Свята Троице, и знаем, че Ти ще ни спасиш, защото е Твое Царството и Силата и Славата ти за винаги и во Веки веков. Да бъде.
цитирай
5. penchoan - Отговор на ahey
03.09.2010 10:37
Нибиру не е космически кораб, а гигантска планета или още я наричат Черно слънце. Тя има висока плътност, поради което отразява космически високоенергийни частици. С това тя повишава излъчването на нашето Слънце и води до т.н. глобално затопляне. Вярно е, че заселена от една низша раса на гиганти, наречени нефилими.
Планът за Апокалипсиса е създаден от Бога преди повече от 8000 години, а българският народ е приготовляван за предстоящите събития от 5500 години. Човечеството е натрупало огромна карма през последните 2000 години, която трябва да се изплати. А в Библията се казва, че вината или кармата само с кръв се изплаща. Това не може да се избегне.
Не може да се постигне обединение на човечеството, защото всички хора са на различно духовно ниво. Две трети от хората ще бъдат унищожени, а останалите ще бъдат подложени на големи изпитания. Вярно е, че не трябва да се страхуваме от предстоящите изпити, но не трябва да се молим да се отменят, а само да се смегчат. Иначе Бог няма да се приеме молитвата, защото планът скоро ще бъде приведен в изпълнение и благодатта ще се отнеме от Земята.
Вие не знаете какво искате. Все едно да желаете опрощаване греховете на един убиец, да бъде пуснат на свобода за да продължи да убива. По-добре е виновният да осъзнае вината и да изтърпи наказанието си. Независимо дали ни харесва или не, страданието ще бъде главният учител на човечеството през следващите 4 години. Въпреки, че по-голямата част от хората ще загинат, ние трябва да благодарим на Бога за страданията които ни дава и за възможността да се повдигнем, да влезем в новия живот. Без да се премине през страданията на Христос няма да дойде Новият Йерусалим на Земята, който не не е страдал, не може да влезе в Божествената Любов.
Какво означава думата антихрист? Това е човек, който без да е страдал иска да заеме мястото на Христос.
цитирай
6. анонимен - Страданието е било учител на чов...
29.09.2010 21:00
Страданието е било учител на човечеството от памтивека. Не е от сега. Но защо - следващите 4 години, ако ги прибавим към сегашните - става 2014 година, това някаква нова дата ли е ?! А какво стана с 2012!
Човек ако се сеща да живее повече за другите,отколкото за себе си - няма от какво да се плаши. Всичко е за добро, а не - обратното. И няма нищо лошо в смъртта. Трябва да дойдат новите хора.
Бъдете добри - това е най- спасителната молитва!
цитирай
7. penchoan - Защото в предсказанията на пророк ...
30.09.2010 18:37
Защото в предсказанията на пророк Даниил е казано, че "блажени са тези, които дочакат 1335 дни", когато ще приключи Апокалипсисът. Той продължава малко повече от 3,5 години. А годината 2012 е за дезинформация, аз никога не съм казвал, че тази година е интересна за нас. Просто тя е една от годините на Апокалипсиса, но не вярвам да е началото. Колкото по-често умира човек, толкова по-бързо се издига.
цитирай
8. анонимен - Колкото по- често умира човек - т...
30.09.2010 21:47
Колкото по- често умира човек - толкова по-бързо се издига, казвате.
Това не би могло изобщо да е вярно, защого издигането на човек е много различно в различните животи. Някъде - повече, някъде - по- малко. Но, както знаете, и сега - днес, има хора от човешката раса, които изобщо не са умирали! Те би трябвало да са на най- ниско ниво, според вашето заключение, а истината е точно обратната.
Кога ,според вас, е започнал Апокалипсисът? Защото е ясно, че вече е започнал.

цитирай
9. penchoan - Това е мисъл на Гьоте, който е бил ...
01.10.2010 15:26
Това е мисъл на Гьоте, който е бил посветен. Не съвсем точно, той казва: Аз постоянно умирам. Отнася се за нас - падналото човечество. А тези човеци, които не са паднали в гъстата материя, са създали за нас планините, равнините, океаните на Земята. За тях се казва в Писанието: ...а земята беше още пуста и неустроена и Божий Дух се носеше над водата...
Апокалипсисът още не е започнал, но го очаквам през 2011 година. Ще започне с голям всемирен трус, при който на определени места хората ще хвърчат на 10-20 метра във въздуха. За това съм писал в постинга: Дошло ли е царството Божие?
цитирай
10. анонимен - И посветените хора имат степени на ...
08.10.2010 20:44
И посветените хора имат степени на посветеност. Там също има йерархия. Не всички знаят всичко. Поради единствената причина, че развитието е основен закон в природата, която е божествена по своя произход.
Гьоте освен посветен е бил и поет- и това е именно поетично изказване,може да е искал да каже, че страда ежедневно, а може и нещо съвсем друго да казва.Чуждите мисли не са ми специалност - те могат да се тълкуват по милион начини, кой както му е угодно,че и извън контекста. По- добре е да мислим със собствения мозък,а ако не го умеем достатъчно - да го развиваме.
Колкото до труса - и аз го очаквам ...
цитирай
11. анонимен - това тук е от девет реки вода. . може ...
28.10.2010 16:29
това тук е от девет реки вода..може да се каже,4е има истини--няколко големи истини,но те са удавени в тълкуванието на приносителя.Да,нещо все пак става--и се задава..Може би скоро ще ...видим?
цитирай
12. penchoan - това тук е от девет реки вода. . може ...
28.10.2010 18:04
анонимен написа:
това тук е от девет реки вода..може да се каже,4е има истини--няколко големи истини,но те са удавени в тълкуванието на приносителя.Да,нещо все пак става--и се задава..Може би скоро ще ...видим?


Надявам се догодина да видим Нибиру с очите си. Но само Бог знае...
цитирай
13. анонимен - 2012
30.10.2010 21:45
Работя по въпроса от година. Дали ще се види при нас не е ясно за 2012 когато се очаква в небесна орбита. Това до което не се е стигнало са вибрации. Имам точни модели спрямо космос в последния си постинг в svery.nauka.bg --> нищо няма да се случи в това отношение ;)
цитирай
14. penchoan - Работя по въпроса от година. Дали ще ...
31.10.2010 21:10
svery написа:
Работя по въпроса от година. Дали ще се види при нас не е ясно за 2012 когато се очаква в небесна орбита. Това до което не се е стигнало са вибрации. Имам точни модели спрямо космос в последния си постинг в svery.nauka.bg --> нищо няма да се случи в това отношение ;)


Аз работя по този въпрос от 16 години. Не очаквам Нибиру през 2012 г., а през 2011 г. Всичко, което има да става е написано от Нострадамус.
цитирай
15. анонимен - относно Нибиру
09.12.2010 20:56
Защо смятате че НИБИРУ е планета?В епоса ЕНУМА ЕЛИШ се казва че той е бил създаден?Обаче от кой и как?В евангелието на ЮДА се дазва че има 6 скитащи звезди с които ИСУС воюва с останалите още 4 негови братя?
цитирай
16. penchoan - Защо смятате че НИБИРУ е планета?В ...
09.12.2010 21:30
анонимен написа:
Защо смятате че НИБИРУ е планета?В епоса ЕНУМА ЕЛИШ се казва че той е бил създаден?Обаче от кой и как?В евангелието на ЮДА се дазва че има 6 скитащи звезди с които ИСУС воюва с останалите още 4 негови братя?


А вие защо смятате, че има изкуствено създадени и естествени планети? Всички небесни тела са създадени по план от определен космически разум. Няма нито едно случайно образувало се тяло, с изключение на астероиди, останки от разбиване на по-голямо небесно тяло. Нибиру е гигантска планета, може дори да се нарече черно слънце, защото е 5000 пъти по-тежък от Земята. Очевидно такава планета или слънце е създадена от по-висши същества, а не от човешка цивилизация. Тя вероятно е била център на една слънчева система. Може да се предполага, че планетите Нептун, Уран и Плутон са били планети на Нибиру, защото те са присъединени от друга слънчева система. Луната също е създадена като едно кухо тяло, от което е пренесен животът на Земята. Спътниците на Марс вече са човешко дело, създадени от жителите на Марс.
цитирай
17. анонимен - относно Нибиру
11.12.2010 17:11
ОТКРОВЕНИЯ

КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК



Гр. Москва 2005 г.

Тази книга е продиктувана от Висшия Космически Разум на избран от него Човек в Русия!



Предисловие на Всевишния

За облекчаване съществуването на човека в Материалния свят, за обясняване на задачите му в този Свят и подготовката му за срещата с Мен, Аз ви предавам съвременното тълкуване на устройството на структурата на Света, в който се намират хората сега и устройството на структурата на Духовния Свят, в който те ще се окажат в края на земния си жизнен път.

В Откровенията, които Аз, Господ Бог, за първи път в историята на човечеството, чрез Избран от Мен човек в Русия, Мой Помощник, на съвременен език предавам информация за всички хора на Земята, за възможностите на хората и за социалната обстановка на Земята.

Аз предупреждавам за възможния колапс и обяснявам на хората перспективите за построяване на справедливи обществени отношения и структурата на Пирамидата на властта на база даваните от Мен Знания за Законите на Духовния Свят.

Откровенията, изложени под форма на общуване с Избрания от Мен човек, имат за цел постепенно да разкрият Моите Знания на широк кръг хора, които, всъщност, се явяват ковачи на своето щастие.

Смисълът на живота на човека и неговите потенциални възможности стават ясни само тогава, когато човек осъзнае и разбере своето предназначение в Материалния свят.

В рамките на достатъчно кратко време всеки човек, прочел Откровенията, запълва чашата на своя Разум и получава тласък към самоусъвършенстване и развитие на личността, които ще улеснят пребиваването му в Материалния свят и ще го подготвят за срещата му с Мен на прага на Духовния свят!

Изпълнението дори и на част от препоръките и прилагането на Знанията, които ще получи човекът, запознал се с Откровенията, ще му позволят да избере правилните ориентири и да разбере смисъла на краткия си живот на Земята!





Сайтът е превод от руския сайт "Откровения людям Нового века" http://www.otkroveniya.ru

( Огледален сайт: http://www.otkroveniya.info )
цитирай
18. penchoan - Предполагам, че това са Откровения ...
12.12.2010 23:04
Предполагам, че това са Откровения на Маслов, където се забелязва дългата ръка на КГБ. Всеки сам избира източника си на информация.
цитирай
19. анонимен - Всички сте откачили тотално
09.09.2011 20:56
Хора как може да допускате да ви увърти някои по този плосък начин.Защо се кланяте на идоли и лъжепророци.Недеите да изпростявате а се наслаждаваите на живота такъв какъвто е.Все чакате някакъв апокалипсис.Има си естествен ход на нещата.Каквото и да се случва във вселената то е по естествените вселенски закони.Раждаме се живеем и умираме,планетите се раждат живеят и умират,звездите се раждат живеят и умират.Неоплакваите приживе собствената си гибел.Отпуснете се и вместо да се натоварвате с глупости и да изпадате в забрава погледнете навътре в себе си и се порадвайте на това което сте.Едни прекрасни създания на вселенския разум,уникални и неповторими.Едно съвършено проявление на енергията която движи света.Радвайте се обичаите се и се веселете.насладете се на празника живот защото свършва бързо.А вселенските дела оставете, те не са в нашата власт.Бъдете смели и изживейте живота си достойно без страх.Каквото и да се случи в космически мащаб то е част от онзи грандиозен план които вселенският разум изпълнява в хронологичен ред.Не се плашете от неизвестното, то осмисля човешкият дух и неговото съществуване.Така или иначе ние сме част от този грандиозен план.Бъдете щастливи и благоденстваите каквото и да предстои.
цитирай
20. killuminati - Поздрави, хубав блог.
02.11.2011 13:02
Нибуру - метафора на древни хора за духовен свят, свръхсетивен свят.
Ануанаки - жители на духовния свят.

Другото за мен са материалистични интерпретации, типични за нашия век.
До скоро и аз бях фен на тези неща и такъв поглед върху тях, но започнах да ги осъзнавам по друг начин.
цитирай
21. анонимен - Стига с тези закъснения
02.01.2012 22:09
Хайде,бе, този Нибиру много се забави!
Дано оцелеят тези, които са заслужили, защото от финансовата криза май ще оцелеят тези, които не са заслужили.
Ясно е, че богатите и алчните формират бъдещето на Земята, а не умните. Защото ако последното беше в сила, нямаше да се "загубят" толкова много открития с огромни възможности и всичкото благо, произтичащо от тях - както по отношение на здравето, така и по отношение на технологиите.
Не умирам от страх - защото този свят е тъмен и грозен, дано има някъде друг, малко по- близо до Бога.
цитирай
22. анонимен - P.S.
02.01.2012 22:11
Тъмни и грозни са отношенията между хората, не става въпрос за природата тук.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: penchoan
Категория: Други
Прочетен: 557279
Постинги: 54
Коментари: 591
Гласове: 969
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930